Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier

NIEUWSBRIEF MAART

Shop Xperience Center Brugge

NIEUWSBRIEF MAART 2015    

Sterk in audiovisuele en multimedia projecten

 

Xperience Center Brugge, sterk in audiovisuele multimedia projecten.


Beste lezeres,
Beste lezer,

Deze nieuwsbrief vertelt eens iets anders. Promoties en primeurs moeten even plaats maken voor audiovisuele multimedia projecten.

In de voorbije jaren heeft Xperience Center Brugge een diverse en ruime ervaring opgedaan in de wereld van beeld, geluid en multimedia. Cinema thuis, muziek in alle huiskamers, overal uw opnames en films bekijken op TV, tablet, smartphone, ... Informatica en multimedia komen steeds dichter bij elkaar: internettelevisie, WiFi-audio-verdeling, foto’s, muziek en video’s streamen van pc naar televisie of tablet, … Met onze ICT-expertise kan je rekenen op een feilloze integratie van audiovisuele en multimedia apparatuur. 

Zo zie je maar: Xperience Center Brugge is niet alleen een winkel en showroom. Ook voor de integratie van multimedia-projecten ben je aan het juiste adres. En om het helemaal gezellig te maken krijg je nu bij aankoop een knusse wollen plaid cadeau!

Geniet van deze nieuwsbrief. Zo ben je weer helemaal MEE MET MULTIMEDIA.

Filip, Olivier, Wim, Kristel.

In deze nieuwsbrief...

 plaidbruin.jpg.png Y

Knus met een plaid van Posh, cadeau !

Maak het gezellig met een designplaid van Posh. Bij aankoop van een Sony of Samsung televisie of projector, Sony foto- of videocamera, HP computer, Sony HiFi- of Sonos-systeem schenken wij u een wollen superzachte plaid CADEAU.  Lekker gezellig en warm genieten! 
Interesse in het hele gamma van Posh Fashionation, designtapijten, bedovertrekken, kussens, plaids? Met de kortingscode XPERIENCE krijg je bovenop de groothandelsprijzen nog 's 10% korting op de Posh-webshop.
Home Cinema Interieur homecinema1.jpg.png Y

Home Cinema met projectie of TV.

Je droomt ervan thuis je eigen plekje in te richten voor een heuse cinema-ervaring? In projectie op doek of big-screen televisie, FullHD of vlijmscherp 4K UltraHD? 5.1 surround of Dolby Atmos 9.1.2 audiosysteem? Live TV, blu-ray, streaming in 4K via Netflix of PlayStation4-gaming?
Wij laten u thuis cinema beleven op z’n best! Van studie, advies en coördinatie tot de installatie en supermakkelijke bediening: puur genieten!
Vertel ons uw dromen, wij helpen ze mee te realiseren. Neem hier contact met ons op of bel 050/30.06.49 voor vrijblijvende demonstratie en gesprek.
Sonos Multiroom Streaming Multi-Room-Audio.jpg.png Y

Alle muziek in alle huiskamers.

Kokerellen met Radio 2 in de keuken. Genieten van een klassieke muziek CD in het salon. Internet-radio en SoundCloud of Spotify muziekservice in de jongerenkamer. Muziek van de computer of mp3-speler in de hobbykamer. En in de slaapkamer zalig ontwaken met rustige lounge klanken - of verkies je liever heavy metal om snel wakker te worden?
Multiroom streaming music heet dit. Het kan allemaal met Sonos, eenvoudig te bedienen met smartphone, tablet of pc.
Kom langs met uw (ver(bouwplannen, wij helpen uw verlangens waar te maken!
Vogel’s DesignMount NEXT 7345 next-7345b1.jpg.png Y

DesignMount, de nieuwe TV-wandsteun.

De Vogel’s DesignMount NEXT 7345 stijlvolle TV-wandbeugel is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van design. Met het unieke wandsteunconcept vouwt u uw TV moeiteloos dicht tegen de muur. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40” tot 65”, en heeft een bijpassende kabelkolom en drager.
De prijs van de beugel is € 399. Voor de plaatsing en installatie kan je uiteraard rekenen op de diensten van Xperience Center Brugge !
Lees meer...
WiFi hotspot wifi2.jpg.png Y

8 tips voor betere WiFi-ontvangst.

In de huidige maatschappij is WiFi onmisbaar geworden. Iedereen is aangesloten op het web, het is belangrijker dan ooit om dat vitale internet overal in huis beschikbaar te hebben .
Een traag draadloos netwerksignaal is iets waarmee we allemaal wel eens mee te maken hebben. Tegenwoordig is onze internet snelheid al heel snel te noemen, maar we willen nog sneller internet.  Enkele korte tips hoe je je internet snelheid en de bereikbaarheid kunt optimaliseren in een paar stappen. Lees meer...
 harmony_ultimate.jpg N

Logitech Harmony Touch

U "verzuipt" in uw afstandsbedieningen: tv, versterker, telenet, blu-ray, dvd, tuner, cd-speler, ...? Je geraakt er niet (meer) aan uit hoe je alles moet instellen om gewoon tv te kijken?
Met Logitech Harmony afstandsbedieningen, op maat geprogrammeerd door Xperience Center Brugge, is het instellen van uw apparaten kinderspel. U kiest gewoon TV Kijken, Radio luisteren, CD luisteren, TV-Smart Functies ... en de Harmony doet de rest. Zelfs de TV of radio-zendernummers hoeft u niet meer te kennen, we programmeren uw favoriete zenders met pictogram in het touchscreen. Uw toestellen bedient u zelfs door de deuren van de kast!  Er is al een Harmony afstandsbediening vanaf €129.
Lees meer...
Televisie Foto & Video Computer & Tablet Smartphone Audio & Home Cinema TELENET

Gistelse Steenweg 356, 8200 Sint-Andries
T. 050 30 06 49
mail@xperience-brugge.be
open di - za 10u - 12u30 ; 13u30 - 18u
op afspraak van 9u - 19u

www.xperience-brugge.be

Facebook
Xperience Center Brugge

Deze e-mail werd verstuurd naar john@doe.com.
Klik hier om uit te schrijven.

powered by Westsite powered by Westsite