Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief September 2014

 

 

Duizenden scholieren zijn de schoolbanken alweer gewoon, de studenten hoger en universitair onderwijs staan klaar om erin te vliegen.
Wij van Xperience Center Brugge steken een handje toe en presenteren de ideale apparatuur voor een motiverend en aangenaam schooljaar 2014-2015.
En er is opnieuw een primeur: de Alpha 7S 4K foto- en videocamera.
Vorige maands zijn de Eisa-awards uitgereikt, de prijzen voor de beste Europese toestellen voor 2014-2015. Onze topmerken Sony en Samsung zijn in de prijzen gevallen.
We heten Leonidas Sint-Andries welkom en koppelen er meteen een lekkere aktie aan vast.

Enjoy !

Filip Michiels
Olivier Debersaques.

In deze nieuwsbrief...

Van Sony naar HP sonyhp.jpg.png Y

Van Sony naar HP

Begin dit jaar is Sony gestopt met de Vaio-computers. Heimwee? Een terugblik: de memorabele Sony Vaio-laptops van weleer.
Na uitgebreid marktonderzoek is beslist het gamma van HP te volgen. Het mooie gamma, de degelijkheid, na-service, design en correcte pricing van dit A-merk maken dit een waardige opvolger. Nagenoeg alle huis-computers staan in de showroom tentoongesteld en zijn uit voorraad leverbaar. Lees meer...
 x360.jpg.png Y

HP Pavilion x360: 360° veelzijdigheid.

HP introduceert een nieuwe convertible laptop in 11, 13 en 15" werkend met Microsoft Windows 8.1: de HP Pavilion x360. Deze convertible kan in verschillende modi gebruikt worden door een speciaal 360° scharnier voor ultieme flexibiliteit: Notebook om te werken, staand om films te kijken, tent om te spelen, tablet voor onderweg.
Lees meer...
 Computer_repair.jpg.png Y

Xperience Center Brugge IT-services

Bij Xperience Center Brugge kan u ook terecht voor een uitgebreide waaier van IT-services: aankoopadvies op maat, klaarmaken van uw computer, back-up en overdracht van uw gegevens, clean-up of herinstallatie zonder verlies van gegevens, data-recovery, WiFi optimalisatie.
Lees meer...
 ilc-e7s1.jpg.png Y

Primeur: de Alpha 7S

We hebben er lang op gewacht, maar vandaag is hij er: de Alpha 7S 4K foto- en videocamera, een nieuwe camera die naast de bestaande Alpha 7 en 7R in het programma komt. De 7S kan uiteraard foto’s maken, maar lijkt vooral bedoeld voor video. 
Lees meer...
 EISA_KD65X9005B.jpg.png Y

EISA Awards 2014-2015: in de prijzen !

Onlangs zijn de EISA Awards, de beste Europese producten voor 2014-2015 uitgereikt. Onze topmerken Sony en Samsung vielen met verschillende producten in de prijzen.
Lees meer...
 Leonidas500.jpg.png Y

Welkom Leonidas Sint-Andries

Sinds kort kregen we er een mooie zaak in de buurt bij: Leonidas Sint-Andries met heerlijke Belgische pralines en chocolade. Wij koppelen het nuttige aan het aangename: koop tussen 15 september en 31 oktober een televisie, laptop, foto- of videocamera, home-cinema of Sonos audio-streaming* en krijg een lekker assortiment  Leonidas pralines KADO !
Lees meer...
Televisie Foto & Video Computer & Tablet Smartphone Audio & Home Cinema TELENET

Gistelse Steenweg 356, 8200 Sint-Andries
T. 050 30 06 49
mail@xperience-brugge.be
open di - za 10u - 12u30 ; 13u30 - 18u
op afspraak van 9u - 19u

www.xperience-brugge.be

Facebook
Xperience Center Brugge

Deze e-mail werd verstuurd naar john@doe.com.
Klik hier om uit te schrijven.

powered by Westsite powered by Westsite