07Dec2018

Verhoging datavolume WIGO BusinessDoor het gebruik van allerlei handige apps en praktische toepassingen hebben we meer en meer nood aan meer mobiele data. Goed nieuws! Vanaf 10 december 2018 VERDUBBELT Telenet voor alle WIGO  klanten het datavolume! Uit onderzoek blijkt dat Telenet-klanten voornamelijk opteren voor WIGO omwille van het all-inaanbod, de kwaliteit én het gemak, alsook de zorgeloosheid van een vast bedrag op één factuur.
We hebben heel goed nieuws dat we tot nu toe nog niet mochten vertellen… Spannend! 
Er is nog een belangrijke extra aanpassing bij de release. Zoals het hoort in de herfst regent het regelmatig… ook zo bij Telenet. Maar hier regent het gewoon data! 
We verhogen voor de tweede keer dit jaar gratis de inbegrepen data, 2 tot 3x meer en dat voor alle WIGO’s waar alle gezinsleden samen van kunnen genieten. En we introduceren ook de eerste ongelimiteerde WIGO die je kan delen met het hele gezin


Elke WIGO Business-klant krijgt maandag 10/12 een persoonlijke communicatie om het aan te kondigen. De klant moet zelf niets doen, de verhoging gebeurt automatisch.

Telenet WigoTags: telenet -