08Jun2015

Sonos vragen?



Heb ik een BOOST nodig?

Gebruik een BOOST als je je zorgen maakt over de prestaties van je draadloze thuisnetwerk of als je PLAYBAR draadloos op SUB en achterluidsprekers wilt aansluiten.
Een Sonos-speler met een ethernetkabel op je router aansluiten, creëert automatisch een uniek draadloos netwerk. Deze bekabelde verbinding kan met een willekeurige speler of een BRIDGE worden gemaakt. Een uniek Sonos-netwerk is ideaal als je WiFi in huis niet betrouwbaar is.
Het unieke draadloze Sonos-netwerk is nodig om PLAYBAR draadloos op SUB en achterluidsprekers aan te sluiten. Staat PLAYBAR (of een andere Sonos-luidspreker) dicht bij je internetrouter in huis, dan kun je hem rechtstreeks met een ethernetkabel op je router aansluiten. Wil je PLAYBAR of een luidspreker in een andere kamer neerzetten, dan kun je BRIDGE op je router aansluiten en uitbreiden naar home cinema.
 

Waar komt de muziek vandaan?

De muziek op Sonos komt van je favoriete streaming muziekservices, je persoonlijke muziekbibliotheek en internetradiostations van over de hele wereld. Je hebt toegang tot al je muziek in het hoofdmenu op de Sonos-app.
 

Maken jullie ook luidsprekers voor buiten?

Nee, maar ze zijn allemaal licht en draagbaar. Als er maar een stopcontact is, is er Sonos. De spelers die wij verkopen — PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5 — zijn niet geschikt voor alle weersomstandigheden. Ze kunnen wel naar buiten worden verplaatst, maar zijn niet bedoeld om buiten te laten staan, behalve in een overdekte ruimte. Als je op zoek bent naar een permanente oplossing voor muziek buiten, kun je gebruik maken van CONNECT:AMP in combinatie met traditionele luidsprekers voor alle weersomstandigheden.
 

Werkt Sonos ook met mijn bestaande apparatuur?

Heb je al een stereo-installatie? Gebruik dan CONNECT.
CONNECT is speciaal ontworpen voor integratie met een externe versterker / receiver om de Sonos-functionaliteit toe te voegen aan een systeem van een ander merk. Zodra je CONNECT op je stereo-installatie hebt aangesloten, kun je digitale muziek streamen en de muziekselectie en het volume met de Sonos-app bedienen.
Je hebt al luidsprekers? CONNECT:AMP is het enige wat je nog nodig hebt.
Als je al bekabelde luidsprekers zonder versterker hebt, dan kun je met een CONNECT:AMP de Sonos-functionaliteit aan je luidsprekers toevoegen. Zodra je CONNECT:AMP op je luidsprekers hebt aangesloten, kun je digitale muziek streamen en de muziekselectie en het volume met de Sonos-app bedienen.
 

Kan ik Sonos op mijn tv aansluiten?

PLAYBAR is niet alleen de enige soundbar die uitstekende HiFi-geluidskwaliteit levert voor je televisie, het is ook een volledig draadloos HiFi-systeem dat alle muziek ter wereld afspeelt. PLAYBAR is eenvoudig te installeren, te bedienen en door je hele huis uit te breiden. Met slechts één optische kabel sluit je PLAYBAR aan op je tv en bedien je hem met de afstandsbediening van je tv of met de gratis Sonos-apps voor iOS, Android, Mac en pc.
PLAYBAR vormt de basis in de homecinema-oplossing van Sonos. Als je spectaculair diepere bastonen wilt, kun je de draadloze SUB toevoegen. Ben je op zoek naar surround sound, gebruik dan draadloos twee PLAY:1's of twee PLAY:3's als achtersurrounds.
 

Kan ik meer dan 2 luidsprekers op CONNECT:AMP aansluiten?

CONNECT: AMP is ontworpen voor één paar luidsprekers, als stereoversterker met een linker- en rechterkanaal. Als je luidsprekers een impedantie van 8 Ohm hebben, dan kun je maximaal 2 paren, of 4 luidsprekers, op één CONNECT:AMP aansluiten. Je kunt deze twee paren of luidsprekers voor wat het volume of de muziekselectie betreft dan alleen niet afzonderlijk bedienen.
 

 

Kan ik twee PLAY-luidsprekers als stereopaar gebruiken?

PLAY:1, PLAY:3 EN PLAY:5 kunnen met de controller-app eenvoudig als stereopaar worden ingesteld. Zoek je een groter onderscheid tussen de linker- en rechterkanalen, dan kun je twee dezelfde Sonos-luidsprekers als stereopaar gebruiken. Met behulp van de software stel je binnen een stereopaar één luidspreker in als linker- en de andere als rechterkanaal. Het creëren van een stereopaar geeft een weidsere ervaring die je helpt om elke instrument en elke stem afzonderlijk te horen en elke kamer gelijkmatig met geluid te vullen.
 

Welke luidspreker is het meest geschikt voor mijn kamer?

Al onze luidsprekers klinken fantastisch in elke kamer. Welke luidspreker het best bij een bepaalde kamer past, hangt af van hoe je muziek wilt ervaren. Naar muziek luisteren met PLAY:1 vinden velen fantastisch: diepe bas en meer dan genoeg power. Een upgrade naar PLAY:3, PLAY:5 of naar luidsprekers als stereopaar kun je overwegen voor:
* diepere bas
* meer vermogen
* ruimtes waarin je twee spelers als stereopaar wilt gebruiken


​Hoe kies ik tussen PLAY:5 en PLAY:1 als stereopaar?

Beide opties verzekeren je van een fantastische luisterervaring, elk met specifieke voordelen.
De verschillen:
- Kies PLAY:5 voor maximaal vermogen en de diepste bas.
- Kies een stereopaar PLAY:1's om een breder klankbeeld te creëren, waardoor je alle stemmen en instrumenten afzonderlijk hoort.



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify