22Feb2022

Sonorous meubels in de showroom!

Sonorous Elements
Op zoek naar een tijdloos meubel voor uw televisie?  Kom en ontdek het nieuwe ruime aanbod betaalbare stijlvolle audio-video-meubelen. Talrijke kleurencombinaties en afwerkingen behoren tot de mogelijkheden. Sonorous is één van de weinige Europese specialisten in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige, betaalbare en stijlvolle audio-video meubelen en TV stands uit het Elements gamma
Het is één van de grootste fabrieken ter wereld. Opgericht in 2004 en leverbaar in meer dan 50 landen. Hun specialiteit liggen vooral op lowboard tv meubels en glas design.


Deel dit artikel

22Dec2021

Deze smartphone kan tegen een stootje

Gigaset GX290plus
Gigaset GX290plusGigaset GX290plusGigaset GX290plusGigaset GX290plus
Natte handen, gladde oppervlakken of vuile omgevingen: de Gigaset GX290plus moet veel doorstaan. Regenbuien en stofwolken maken geen schijn van kans. Zelfs ernstige schokken zullen deze smartphone niet schaden...


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Sep2020

Disney+ en Streamz

Disney+ en Streamz
Disney+ en Streamz
Streaming is elke dag een stuk belangrijker voor onze tv markt. Deze week lanceren er 2 nieuwe diensten in België. Het lang verwachte Disney+ en Streamz.
Een overzicht...


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

03Mei2018

Een snelle wifi-verbinding. Overal in uw huis.

Wordt uw WiFi-signaal ook steeds zwakker hoe dichter u bij de zolder komt? Wilt u voor het slapengaan nog even genieten van uw playlist of lievelingsserie, maar kunt u nog steeds slechts dromen van storingsvrij streamen? Wilt u bij mooi weer uw kantoor naar uw terras verplaatsen, maar heeft u daar helaas geen betrouwbare ontvangst?


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

12Okt2017

Primeur: Sonoro Stream

We hebben iets nieuws: de sonoroSTREAM!  Een DAB+ en internetradio, een luidspreker om je nummers of muziekdiensten als Spotify draadloos van uw smartphone of tablet naartoe te streamen. En dit met een indrukwekkende sound, super gebruiksvriendelijk in een hoogwaardig design. In 3 uitvoeringen verkrijgbaar voor slechts €249.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

17Mei2016

De Emporia Smart, nu met €50 korting

Emporia is één van de voornaamste producenten van telefoons gemaakt voor senioren. Met de Smart brengt Emporia nu een eerste rasechte smartphone op de markt zonder bovenste leeftijdsgrens.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Jul2015

Nieuw! Sonoro design muzieksystemen

Sinds kort is ons gamma aangevuld met de muzieksystemen van SONOROmooie designapparaten voor de woon- en slaapkamer met een geweldig geluid. De houten behuizing is met de hand gemaakt en hoogglans gelakt. DAB-radio, CD, bluetooth en klok/wekker functie.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

22Dec2010

Grass Valley Edius Neo video montagesoftware

Edius, video editing software 

Eindelijk in Brugge verkrijgbaar dankzij Sony Center Brugge
In het land waar de homevideo-gekte begon, Japan, is Edius veruit de meestverkochte videobewerkingssoftware. Het is zelfs de onbetwiste nummer 1 in heel Azië.
En nu komt Edius naar Brugge!

Edius Neo  is een simpelere versie van de gewone Edius.
De gewone Edius is de professionele videobewerkingssoftware die gebruikt wordt bij de meest professionele montages (televisie, film, reclame,…).
Edius Neo richt zich specifiek naar de amateurfilmer.
________________________________________

Wat zijn de belangrijkste troeven van Edius Neo?

  • Enorm uitgebreide ondersteuning van verschillende codecs en videoformaten. Het is geen enkel probleem om bij het monteren verschillende formaten door elkaar te gebruiken
  • Realtime monteren, converteren, effecten toevoegen en bewerken. Geen laadpauzes, direct zie je wat je gemaakt hebt en kun je indien nodig nog verbeteren
  • Een flexibele en snelle grafische interface die je in een oogopslag duidelijk maakt wat je doet en waar je naartoe gaat.

 
Deel dit artikel

18Maa2011

Gloednieuwe multiroom Art54/ART8.8 gaat twee stappen verder

Gloednieuwe multiroom Art54/ART8.8 gaat twee stappen verder

Ook in 2011 blijft ArtSound investeren in slimme audio-oplossingen op maat van elke omgeving. Daarom hebben onze meest gesofisticeerde audioverdeelsystemen, de ART 5.4 en de ART8.8, een nieuw jasje gekregen. Voortaan beschikken ze over de volgende features:

  • een geïntegreerde webserver. Die staat in voor bediening op afstand (IP), toestelconfiguratie en audiomanagement;
  • toegang tot gedeelde netwerkschijven of een netwerk-PC;
  • een event scheduler. Zo volgt de ART jouw dagritme. Je kunt hem programmeren als wekker in de slaapkamer en aansluitend chronologisch muziek laten leveren in de badkamer, keuken of woonkamer;
  • zone Linking: via een eenvoudige tool bedien je met één knop, meerdere zones van dezelfde muziek
  • een alfabetische zoekfunctie in de audiodatabase.


Met deze extra’s gaan ART5.4 en ART8.8 een stap verder, terwijl hun concept onaangeraakt blijft. ArtSound levert met de ART5.4 en de ART8.8 clevere multiroomoplossingen, die je op verschillende geluidsbronnen kunt aansluiten. De ART5.4 bedient tot vier ruimtes, met twee FM-zenders en twee audio-ingangen. Bovendien kun je ook digitaal geluid laten afspelen vanaf een USB-toestel, een SD-geheugenkaartje of via shared media. De ART8.8 doet hetzelfde, maar kan tot 8 ruimtes bedienen.

Deze audioverdeelsystemen worden geleverd met een ultrahandige afstandsbediening, volgens het Zigbee-principe. Richten hoeft niet en het signaal wordt altijd perfect opgevangen. ’s Ochtends een stuk Bach om te ontwaken, Coldplay bij het douchen en Kylie tijdens het ontbijt? Het kan vanaf nu in een handomdraai, dankzij de geüpdatete ART5.4 en ART8.8

Meer info
Deel dit artikel

11Sep2011

Canton your_World IFA wereld premiere: your beats everywhere

Onder your-World introduceert Canton een op zichzelf staand draadloos geluidssysteem dat op elk moment verder kan worden uitgebreid. Zonder computernetwerk of ingewikkelde software. Dus echt plug-and-play! Geïnstalleeerd in enkele minuten!
Wilt u muziek in de woonkamer, keuken, studeer- en slaapkamer, keuken of badkamer? Of misschien zelfs in het bedrijfspand? Met verschillende bronnen? In elke ruimte gelijktijdig dezelfde muziek (ook wel party-mode genoemd) of lokaal een eigen keuze bepalen? Met your-World kan dat.
Lees meer  reactie
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify