16Mei2017

Xperience Center is Payconiq.

Payconiq
Payconiq is een app voor je smartphone waarmee je kunt betalen én tegelijk is gekoppeld aan je Joyn-klantenkaart. Je kan betalen zonder betaalkaart of cash. Dus gewoon met je smartphone, en zonder dat je de bankgegevens nodig hebt van de persoon of winkel die je wilt betalen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

17Feb2017

Etalage in retro

retro tv platendraaier radio
Met onze etalage gaan we eventjes tot 80 jaar terug in de tijd. Benieuwd hoe een 78-toeren platendraaier van de jaren 40 speelt? Of hoe een 8mm projectiesysteem werkt? Of hoe een radio van 1960 klinkt?  Kom en bewonder onze retro etalage. Nog tot 21 april.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

24Dec2013

Tevreden klanten doen ons goed!

Het doet iederen plezier om positieve reacties te krijgen.
We willen u deze niet onthouden!
 


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

20Dec2016

Historium Brugge kiest Xperience Center

Historium  Booth
Met de Virutal Reality Experience beleef je de geschiedenis van Brugge op indrukwekkende en interactieve wijze. Xperience Center breidde de cabines uit tot tien stuks. Spektakel gegarandeerd! Benieuwd? Wij hebben 10 gratis tickets. Mail...


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

Xperience Center Brugge IT-services

Bij Xperience Center Brugge kan u ook terecht voor een uitgebreide waaier van IT-services: aankoopadvies op maat, klaarmaken van uw computerback-up en overdracht van uw gegevens, clean-up of herinstallatie zonder verlies van gegevens, data-recovery, WiFi optimalisatie.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

03Okt2016

Xperience Center Opendeurt!

Kalender Opendeur Weekend Xperience Center
Noteer het nu al in je agenda. Het jaarlijks herfst opendeurweekend gaat door van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober.
Adembenemende demo's, primeurs en promoties!


Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Xperience Center ?

Hét walhalla voor iedereen die op zoek is naar een fantastische (multi)media-beleving. Xperience Center is een ankerpunt waar u niet enkel de nieuwste/ trending producten (audio/ TV/ multimedia/ IT/ foto/ film) ontdekt, maar ook terechtkunt voor professioneel advies en een uitstekende service. Zien, horen, voelen en vooral beleven, dat is Xperience Center ten voeten uit! Extra troef: de ruime gratis parking.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Dec2014

Wandel je even bij ons binnen?

Onlangs was Xperience Center Brugge het decor voor 360° binnenkijk-foto-opnames. Benieuwd hoe de vernieuwde showroom er nu uitziet? Loop even virtueel bij ons binnen via  Google Maps Streetview.
De virtuele koffie (of thee) staat al voor u klaar!
Deel dit artikel

24Dec2015

Xperience Center Brugge in de pers

Heb je ons al gezien in de Steps?  Het interview en volledige artikel kan je  hier lezen!


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Okt2014

Shop Restyle

Kom ons licht zien!  Na 7 jaar liet de verlichting het wat afweten; we hebben deze volledige vernieuwd door LED-lampen: dubbel zoveel licht en 30% minder verbruik. Alles zonneklaar nu.
Eenvoud siert.  Ook de invulling hebben we aangepakt. De televisies worden warm gepresenteerd op nieuwe tv-meubeltjes met plaats voor digicorder, toestellen en soundbar.  Een Sonos-wand met iPad wachten om uw favoriete (Spotify) nummers op de verschillende Sonos-toestellen te laten horen.
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot