04Dec2017

Hij komt. Hij komt.

Sinterklaas Sonos Play:1 en Play:3
Nieuwe verlaagde prijs: bespaar €50 op Play:1 of Play:3 
We wensen je een fijne Sinterklaasavond, vol met muziek en gezelligheid. Hopelijk brengt de Sint je alles wat je wenst dit jaar. En als hij nog hulp nodig heeft, dan is hier ook een cadeau van ons. Bestel hier de Play:1 of de Play:3


Deel dit artikel

15Nov2017

Nu al Black Friday SONOS DEALS

Sonos Family
Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Hoewel pas volgende week, kan je nu al genieten van de schitterende Black Friday Sonos deals, enkel geldig in de winkel!


Deel dit artikel

26Apr2017

Kom hem horen! De nieuwe PLAYBASE is er!

SONOS Playbase Wit
SONOS Playbase Zwart
De geheel nieuwe PLAYBASE geeft al je films, tv-programma's, sport en games een geweldig geluid van bioscoopkwaliteit. Ook kan hij je favoriete muziek draadloos streamen. Het slanke, low profile ontwerp verdwijnt haast onder je tv, maar vult de hele kamer met spectaculair breedbeeld geluid. Hier kan je hem bestellen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Maa2017

Playbase: een volledig nieuwe ervaring van home-cinema geluid.

Sonos Playbase
Maak kennis met de nieuwe Sonos Playbase bij muziek, films en tv. Alles klinkt beter met de volledig nieuwe Playbase, de nieuwste aanvulling op het Sonos Home Sound System.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

24Feb2017

Deze Sonos-accessoires moet je hebben!

Cavus Statief Play1
Over de verschillende modellen van SONOS hoeven we je waarschijnlijk niets meer te vertellen. Welke Sonos-accessoires je het best kiest, is waarschijnlijk wél nieuw.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

Deel dit artikel

14Dec2016

Eindejaarsacties muziekservices.

Sonos Music Services
Introductie promoties:
Spotify Premium: 3 maand aan 0,99€/maand, zie https://www.spotify.com/be-nl/intro/
Apple Music: 3 maand gratis, zie http://www.apple.com/benl/music/
Deezer Premium+: 30 dagen gratis, zie https://www.deezer.com/offers/


Deel dit artikel

15Nov2016

Maak kennis met de nieuwe witte SUB.

Sonos Sub Wit White
Sonos Sub Wit WhiteSonos Sub Wit White
Bereid je voor op een ware geluidsexplosie. We kunnen niet wachten om je onze nieuwste aanwinst te laten zien. Wie niet valt voor het pikzwart van de Sonos Sub krijgt nu een alternatief: glossy witte editie.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Okt2016

Een nieuwe look voor SUB.

Sonos New Sub
SUB is vernieuwd en brengt de look van Sonos naar hetzelfde niveau als de PLAY:5. De zilveren binnenring is nu diep zwart. Het Sonos-logo is een klein beetje anders. Van binnen is SUB echter hetzelfde gebleven. Je kunt nog steeds genieten van een intense, diepe bas zonder trillingen of gezoem.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

08Dec2016

VRT Stations weer beschikbaar

VRT TuneIn Sonos
Dag Sonos Fans! Zoals u vermoedelijk al gemerkt heeft zijn de VRT stations weer beschikbaar via TuneIn. Het duurde even, maar je favoriete radiozenders zijn weer terug te vinden op TuneIn én af te spelen op Sonos: de samenwerking met Vlaamse Radio- en Televisieomroep staat weer op z’n pootjes.


Deel dit artikelRadiospot
Radiospot