25Mei2018

Opruimen en opnieuw afstemmen - met TrueplayJe hebt de winter lang weggeboend, gestoft en gezogen en misschien zelfs wat meubels anders neergezet. Na die voorjaarsschoonmaak is het een mooi moment om met Trueplay de speakers van je Sonos-systeem af te stemmen op je brandschone kamer. Trueplay analyseert de grootte en lay-out van de ruimte, de plaatsing van de speakers en andere akoestische factoren om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de beste albums, boeken en voetbalwedstrijden van het voorjaar.

Heb jij nog niet alles opgepoetst voor het voorjaar, voel je dan niet schuldig dat je het voor je uitschuift. Volgens ons onderzoek Music Makes it Home, zeggen 8 op de 10 mensen dat het huishouden doen minder erg is als er muziek aanstaat. Dus voordat je aan de slag gaat, raden we je aan de juiste playlist te zoeken. 

Meer Weten

Sonos Pro Tip
Na Trueplay kun je eventueel de EQ-instellingen (zoals treble en bass) aanpassen, zodat je kunt genieten van je persoonlijke akoestische voorkeuren waarbij je Trueplay gebruikt als uitgangspunt.
Ga naar het tabblad Meer, tik dan op Instellingen > Kamerinstellingen.

Musicus Andrew Bird vergelijkt Trueplay met zijn 'superkracht' - het vermogen om zijn omgeving in kaart te brengen met muziek door af te stemmen op de akoestiek van een ruimte. Kijk hoe hij echolocatie toepast in zijn huis in Los Feliz, Californië. 

Andrew Bird over TrueplayTags: audio -