24Mei2019

Tips voor het luisteren naar je tv met SonosMet Spraakversterking en Nachtmodus hoef je niet te grijpen naar de TV-afstandsbediening om plotse explosies te dempen of gefluister te horen!


Helderheid in dialoog en geluidsvolume in de avonduren voor de Playbar, Playbase, of Beam verbeteren
Een beter filmavondje in twee snelle stappen:

Spraakversterking en Nachtmodus zijn twee geweldige functies op de Sonos Playbar, Playbase, of Beam die zijn ontworpen om nog meer van je homecinema-ervaring te kunnen genieten. Beide opties zijn standaard uitgeschakeld, maar kunnen worden ingeschakeld door op de respectieve pictogrammen op het scherm U hoort van de Playbar, Playbase, of Beam te tikken. Als de instelling niet zichtbaar is, zorg er dan voor dat de kamer waarin de Playbar, Playbase, of Beam staat is geselecteerd.
Opmerking: Deze opties worden alleen op het scherm 'Je hoort nu' weergegeven wanneer je tv kijkt.


1.  Kies Kamers en tik dan op de tv-speaker

2.  Ga naar het Je hoort-scherm en tik op het bijbehorende pictogram

 

Spraakversterking

 Spraakversterking versterkt de audiofrequenties die aan de menselijke stem zijn verbonden. Wanneer je deze functie inschakelt, worden gesprekken beter verstaanbaar, wat vooral nuttig kan zijn bij actiefilms.


Garandeert kraakheldere dialogen.

 

Nachtmodus

  Nachtmodus is vooral handig wanneer je TV kijkt met een lage volumestand, bijvoorbeeld 's avonds laat. Gesprekken worden duidelijker, terwijl de sterkte van harde geluiden wordt verminderd.


Laat zachte tv-geluiden harder klinken en dempt harde geluiden.


Ontdek nieuwe manieren

om het meeste uit je Sonos te halen via Meer > Hulp & Tips in de Sonos-app.Succes!
Bij vragen steeds welkom!

Filip & OlivierTags: audio -