15Okt2020

Apple TV-app vanaf nu beschikbaar voor Sony XH90-seriesVanaf vandaag is de uitrol begonnen van de Apple TV-app naar de Sony XH90. Voor het einde van het jaar zal de app ook beschikbaar komen op de meeste modellen van 2020, 2019 en enkele 2018-modellen.
Vandaag is bekendgemaakt dat de Apple TV-app per direct naar Sony-televisies komt. De samenwerking was al een tijdje geleden aangekondigd, maar een exacte datum was nog niet bekend. Vandaag kwam er een persbericht van Sony naar buiten dat de uitrol is begonnen:

"Sony Europe today announced that customers can now access the Apple TV app on select Sony smart TVs to enjoy Apple TV+, Apple TV channels, new and popular movies, and personalised and curated recommendations. The Apple TV app will begin rolling out today in Europe on Sony’s XH90 series via a software update."

De uitrol van de Apple TV-app start dus vandaag voor de Sony XH90-serie via een software-update. Sony liet verder weten dat de app ook naar de meeste 2019- en 2020-modellen komen. Enkele 2018-modellen krijgen de app ook. Om welke televisies dit precies allemaal gaat is op dit moment nog onduidelijk.

Over Apple TV
Apple TV biedt toegang tot content van iTunes en de Apple TV+-streamingdienst. Hier kun je films en series op bekijken als ‘The Morning Show’, ‘For all mankind’ en ‘Greyhound’. Ook heb je toegang tot kanalen van uitgekozen partners. Via iTunes kun je zelf films huren en kopen en via TV+ krijg je toegang tot een scala aan (exclusieve) content.Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify