09Dec2014

Home cinema van Sonos: draadloos en uitbreidbaarSonos is voor vele puristen een van de absolute topmerken als het op geluidskwaliteit aankomt. Sonos is echter niet meteen goedkoop en een heel systeem in één keer kopen is niet altijd evident.

Sonos laat het gelukkig ook toe om component per component aan te schaffen en zo je geluidssysteem gestaag uit te breiden. Zo kan je beginnen met het duurste (en belangrijkste) stuk: de Playbar.

De Playbar kan je zien als een geavanceerde soundbar met een ingebakken 5.1-speakersysteem en negen individueel versterkte luidsprekers (zes mid-woofers en drie tweeters). Je kan de Playbar bovendien niet enkel gebruiken als soundbar, maar ook als audiostreamer. Muziek van op je smartphone of tablet kan je dus zo via het toestel beluisteren. 

Voor extra basbeleving lanceerde Sonos de Sub. Die is uitgerust met force-cancelling speakers die ruis elimineren. Je kan de Sub gewoon rechtop zetten, maar hem ook platleggen en bijvoorbeeld onder de sofa verstoppen. De Sub communiceert draadloos met de Playbar, dus bekabeling tussen de twee moet je niet voorzien. 

Wil je nog een stap verder gaan, kan je het systeem verder uitbreiden met de PLAY:1-luidspreker. De Sonos PLAY:1 is voorzien van een mid-woofer en een tweeter en biedt knoppen om het volume te regelen en de nummers te pauzeren en te hervatten. Neem je de apparaten op in je thuisnetwerk (en dat gebeurt ook hier draadloos), zijn ze ideaal als satellietluidspreker achteraan.

Sonos maakte het bovendien onlangs mogelijk om ook zonder Bridge te werken en rechtstreeks via je thuisnetwerk muziek te streamen.
Meer info daarover vind je hier

Sonos TV Commercial - PLAYBAR GoldTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify