24Feb2017

Deze Sonos-accessoires moet je hebben!Draadloos en op een kwalitatieve manier muziek streamen? Daar zorgen de speakers van Sonos voor. Sonos-speakers streamen je favoriete muziek naar een of alle kamers in huis en zorgen altijd voor een meeslepende soundtrack. Gewoon Sonos Boost aansluiten op je modem en je kunt al je speakers draadloos en apart beheren. Over de verschillende modellen, SONOS PLAY:1, SONOS PLAY:3 en SONOS PLAY:5, hoeven we je waarschijnlijk niets meer te vertellen. Welke Sonos-accessoires je het best kiest, is waarschijnlijk wel nieuw.

Muur- en plafondbeugels

Je SONOS-speaker aan de muur of het plafond bevestigen? Een slimme zet! Zo bespaar je kast- en plankruimte en zorg je bovendien voor een optimale geluidsverspreiding. De Cavus SN5TW is een draaibare muurbeugel voor de SONOS PLAY:5. Deze is gemaakt van staal en voorzien van een witte poedercoating - ideaal voor jouw witte SONOS PLAY:5. Gewoon de bijgeleverde bevestigingsmaterialen plaatsen en je SONOS kan direct aan de muur!
De Cavus SN1TB-2 is op zijn beurt geschikt om de SONOS PLAY:1 te plaatsen. De muurbeugel is draaibaar en kan zelfs ondersteboven worden opgehangen! De beugel draaien of tot 15 graden kantelen? Kan perfect!
Tip: hang de speaker in een hoek en draai hem in de richting van je luisterpositie. Zo realiseer je altijd de beste stereo-opstelling.
De SONOS PLAYBAR-muurbeugel is geschikt om de SONOS PLAYBAR eenvoudig aan de muur te bevestigen. Zo positioneer je de soundbar in een handomdraai boven of onder je televisie.

Vloerstandaarden

Nog een handig SONOS-accessoire? De vloerstandaarden! Je hoeft dan geen ruimte vrij te maken op kastjes of planken. Plaats de speakers op gelijke hoogte achter je bank om het geluid van je SONOS-speaker om oorhoogte te verspreiden. Handig voor je home cinema-opstelling! Deze speakersteun van Flexson plaatst je SONOS PLAY:1-speaker op de perfecte hoogte.
Je kunt ook gaan voor tafelstandaarden. Deze laten toe om de trillingen in het geluid te verminderen, waardoor muziek dubbel zuiver klinkt.

Kabels voor Sonos

SONOS CONNECT, CONNECT:AMP en PLAY:5 beschikken allemaal over een analoge ingang. Deze laten toe om andere audiobronnen, zoals bijvoorbeeld je MP3-speler of Apple Airport Express, aan te sluiten. Handig!Tags: audio - meubel -


Officieel agent van

Unify
Unify