22Mei2018

Play:3 End-of-sale



De Play:3 is een belangrijk onderdeel geweest van ons assortiment en zal nog jarenlang huizen blijven vullen met muziek. Maar nu we nieuwe luisterbelevingen hebben gecreëerd voor het Sonos home sound system, hebben we besloten de productie van Play:3 te stoppen.
Daarom zal Play:3 na 1 juni 2018 niet langer te bestellen zijn.

Ook als Play:3 niet meer te koop is, zullen nieuwe klanten kunnen blijven genieten van uitstekende opties voor middelgrote kamers door van twee Sonos One's een stereopaar te maken. Bovendien zullen onze nieuwste producten – zoals de Sonos One – tot ver in de toekomst geavanceerde functies kunnen ondersteunen.
Play:3 zal blijven worden ondersteund in de vorm van regelmatige updates en eigenaars zullen geen enkele verstoring ervaren in hun huidige beleving of in het niveau van onze service.
Hieronder vind je aanvullende informatie over Play:3 en geavanceerde functies.

*Wat is een geavanceerde functie?
Een 'geavanceerde functie' is een nieuwe functie die misschien niet beschikbaar is op alle Sonos-producten. Het hangt af van de technische eisen van de functie of een speler die kan ondersteunen. AirPlay is een voorbeeld van een functie die eraan zit te komen en die beschikbaar zal zijn op een subgroep van ons assortiment, namelijk Sonos One, Play:5 (gen 2) en Playbase, evenals aanvullende spelers in de toekomst. Het is belangrijk op te merken dat dit afhangt van de functie in kwestie. Als een bepaald product een functie zoals AirPlay niet ondersteunt, blijft het nog steeds updates krijgen en is het nog steeds mogelijk dat aanvullende geavanceerde functies in de toekomst ondersteund zullen worden.

Komt er AirPlay op Play:3?
Later dit jaar zullen Sonos-eigenaren de mogelijkheid krijgen via AirPlay rechtstreeks geluid af te spelen op Sonos Playbase, Play:5 (gen 2) en Sonos One, vanaf hun iPhone, iPad of Mac.

Is er een manier om via AirPlay content af te spelen op een Sonos-speaker die niet compatibel is met AirPlay?
Ja. Je kunt AirPlay beschikbaar maken door in de Sonos-app een speaker te groeperen met de Sonos One, Playbase of Play:5.
 



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify