15Sep2021

De nieuwe generatie van Beam, nu met Dolby Atmos


Sonos Beam 2Sonos Beam 2Sonos Beam 2

Sonos Beam generatie 2

De compacte smart soundbar voor tv, muziek en meer
 
Vandaag introduceren wij de nieuwe generatie van Sonos Beam. Met Sonos Beam verrijk je moeiteloos je entertainment ervaring met Dolby Atmos. Je geniet van panoramisch geluid bij tv-programma’s, films en games als de tv aan staat, en streamt muziek, radio en meer als hij uit staat. Bedien Sonos Beam eenvoudig met de Sonos-app, je afstandsbediening, je stem en Apple AirPlay 2.

Prijs: 499€
Reserveer nu

 

Beam, geëvolueerd

Beam is van binnen slimmer  gemaakt, door middel van een snellere processor. Wij maken ondersteuning van Dolby Atmos mogelijk en Beam creëert twee nieuwe audiokanalen voor een virtuele geluidsbeleving. Ook is Beam nu nog mooier van buiten: met een nieuwe geperforeerde grille ziet Beam er net zo mooi uit als hij klinkt en past hij naadloos in ieder interieur en bij de rest van het Sonos portfolio. Wist je dat de nieuwe doos is gemaakt van gerecycled kraftpapier en dat wij 75% minder plastic gebruiken dan bij de vorige verpakking?
 

Slimmer van binnen

Een snellere chip maakt een virtuele surround sound-beleving mogelijk en ondersteunt Dolby Atmos.

Mooier van buiten

De nieuwe grille en vernieuwde afwerking passen naadloos in je huis.

 

Geweldig geluid, over om je heen

De vijf krachtige speakers vullen je kamer volledig met dynamische lage en heldere hoge tonen en indrukwekkende diepte. Met Dolby Atmos brengt Beam de geluiden in je kamer nauwkeurig in kaart voor een 3D-effect. Daardoor lijkt een vliegtuig over je hoofd te vliegen, lijken voetstappen door de kamer te bewegen en voel je de filmmuziek overal om je heen. De soundbar werd gefinetuned door Oscar-winnende geluids engineers zodat je elk woord verstaat en altijd het verhaal kunt volgen. Zet Spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de actie losbarst. Met de geavanceerde geluidsverwerking zorgen wij voor gebalanceerd geluid bij elk volume en van muur tot muur. Als je tv wilt kijken maar het geluid niet te hard mag staan, kun je de Nachtmodus inschakelen in de app om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken en de zachtere geluiden beter te horen. Ook kan je met Beam weer Trueplay™ gebruiken waarmee het geluid aangepast zal worden op de unieke akoestiek van de kamer zodat je content altijd klinkt zoals het bedoeld is.
“Als we een soundbar ontwikkelen besteden we evenveel aandacht aan muziek als aan home cinema." - Giles Martin (Grammy-winnende muziekproducent en Sonos Sound Experience Leader)
 

In een handomdraai geïnstalleerd

Met maar twee kabels en een duidelijke stap-voor-stap-uitleg in de Sonos-app kun je binnen een paar minuten beginnen met luisteren naar ongelooflijk geluid. Er is geen extra afstandsbediening nodig, Beam synchroniseert met de afstandsbediening van je tv voor gestroomlijnde bediening zonder extra gedoe. Indien je een Beam aan de muur wil bevestigen dan kan dat met de speciaal ontworpen en bijna onzichtbare muurbeugel.  De muurbeugel wordt apart verkocht en is hetzelfde als de muurbeugel voor de Beam (Gen 1). 
 

Makkelijk te gebruiken

Met Beam kan je alles streamen waar je van houdt, je geniet van rijk stereogeluid voor muziek, radio, podcasts en audioboeken van al je favoriete diensten. Bedien deze door middel van de touch bediening bovenop de soundbar om de content te starten of te pauzeren, het volume aan te passen, terug te gaan naar een nummer of nummers over te slaan. Zit je op de bank? Vraag je spraakassistent om het nieuws te checken, timers in te stellen, je smart home-apparaten te bedienen en nog veel meer. De microfoons in Beam zijn hardwired voor privacy -  Tik op het microfoon pictogram bovenop Beam om de microfoon uit te schakelen. Het ledlampje is direct verbonden met de microfoon, dus je weet altijd dat de spraakassistent niet meeluistert.  Uiteraard is ook Beam weer makkelijk te gebruiken middels de Sonos app of Apple Airplay 2. Tags: audio -


Officieel agent van

Unify
Unify