07Jun2018

Hoe je met een QLED TV niets van de Rode Duivels gaat missenDeze zomer zullen alle blikken gericht zijn op de Rode Duivels. België maakt zich klaar om onze Red Devils zo goed mogelijk aan te moedigen. Want ook zonder tickets voor het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld, wordt het gegarandeerd een echt feest! Een spannende match, daarvoor moet je op de spelers vertrouwen. Maar hoe meeslepend jouw kijkervaring wordt, dat heb je zelf in de hand! In dit artikel verklappen we waarom de QLED TV de uitgelezen keuze is. Waar zijn de Rode Duivels het roodst?

Bij jou thuis, als je een QLED TV in huis haalt. Als je op zoek bent naar een nieuwe TV, dan heb je zeker al over kleurvolume gehoord. Maar wat is dat nu precies? Het kleurvolume geeft aan hoe goed kleuren worden weergegeven, op elk helderheidsniveau. Dankzij zijn baanbrekende Quantum Dot-technologie zorgt Samsungs QLED TV voor 100% kleurvolume. Je ziet dan al de kleurnuances in een lichte en/of donkere omgeving.
 

Size does matter

Nog niet zo lang geleden waren schermen van 46 tot 50 inch de grotere TV's, maar ondertussen zijn er (veel) grotere schermen op de markt. Met schermen van 55, 65 en 75 inch behoort het QLED televisie gamma tot de ‘grote jongens’. Op zo’n gigantisch scherm waan je jezelf in no time in Sotchi! Let wel op: één van de belangrijkste zaken bij het kiezen van een nieuwe televisie is de kijkafstand. Hieronder een handig overzichtje van de ideale kijkafstanden:
• 82” beeldscherm: 312 cm kijkafstand
• 75” beeldscherm: 285 cm kijkafstand
• 65” beeldscherm: 247 cm kijkafstand
• 55” beeldscherm: 209 cm kijkafstand
• 49” beeldscherm: 187 cm kijkafstand


 

Pure kleuren voor een zuiver beeld

Heb jij wel eens een fijne match of film willen kijken op een zonnige dag zonder het TV-scherm goed te kunnen zien, omdat er te veel zonlicht was? Wie zomer zegt… zegt nu eenmaal ook zonneschijn. Zeker in de namiddag! En dat is precies het moment waarop België-Panama, de eerste match van ons nationaal elftal, zal plaatsvinden (18/06 - 17u). Dankzij de nieuwe QLED TV’s hoef je je hier geen zorgen over te maken: veel of weinig licht, het maakt niets meer uit. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor de vrienden die je uitnodigt om gezellig samen naar de match te kijken. Welk plaatsje je ook op de sofa hebt kunnen bemachtigen, je ziet het beeld perfect uit elke hoek.
 

Laat je meeslepen

Ook het design van de QLED TV zorgt voor een bijzondere kijkervaring. De minimalistische uitstraling van de televisie neemt alle afleiding weg. Zo ervaar jij de kleinste details van elke match, net alsof je zelf in het stadion zit. Heb je zin om dit gevoel nog iets verder te drijven? Een soundbar geeft je een pure audiobeleving met kraakhelder, levensecht geluid – maar kies een soundbar met Dolby Atmos-ondersteuning voor een eersteklas ervaring.
 

Share your excitement

De filosofie achter de Samsung producten is om het onmogelijke mogelijk te maken. En dat zetten we graag verder in onze #shareyourexcitement campagne, in samenwerking met de Red Devils. Of je nu een man, een vrouw, een kleuter, een tiener of een senior bent, we weten zeker dat jij even hard als wij hoopt dat onze Red Devils het ver zullen schoppen. Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify