01Sep2021

In de kijker: Samsung Flip, dé digitale flipchart


Samsung Flip LHWM55H

Samenwerken, brainstormen, vergaderen… onmisbaar in de wereld van vandaag. Toch valt het in de praktijk niet altijd mee. Met de Samsung FLiP, de verrijdbare en draaibare digitale flip-chart, is het een plezier. Wij hebben hem staan. Kom hem beleven!


Geen dertiende in het dozijn
Nu denkt u waarschijnlijk: ja hoor, dit is toch gewoon wéér een interactief display. Dat dachten wij in eerste instantie namelijk ook. Maar toch is dat niet het geval. De kracht van de Samsung FLiP zit in de combinatie van eenvoud, laagdrempeligheid en de schrijfbeleving van een traditionele flipover met een aantal slimme, digitale mogelijkheden. Door de ingebouwde sensoren activeert het scherm wanneer u in de buurt komt of de pen uit de houder pakt. U schrijft met de speciale pen of ander schrijfgereedschap direct op een lege sheet. Door volgeschreven “vellen” digitaal op te schuiven, is er meer dan genoeg schrijfruimte en via de miniatuurweergave aan de zijkant is ieder detail snel terug vindbaar.

Flexibiliteit en optimale beveiliging
Het solide en stabiele verrijdbare onderstel van de FLiP maakt het makkelijk om de FLiP er even bij te pakken voor een brainstormsessie. Hij is zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken, waardoor je altijd het optimale schrijfoppervlak hebt. De FLiP slaat je aantekeningen automatisch op in het interne geheugen en kan bestanden ook veilig achter een persoonlijk wachtwoord bewaren. Opgeslagen bestanden terugvinden gaat simpel en snel met de handige zoekfunctie.Maximale participatie en interactie
Dankzij gebruiksvriendelijke en hippe aansluitmogelijkheden, zoals NFC, wordt ook content van persoonlijke devices in een handomdraai gedeeld met de FLiP. Er kan content van vier deelnemers tegelijkertijd getoond worden op de FLiP. Bewerk de content en deel die gelijk met alle deelnemers via e-mail. Bestanden kunnen ook (beveiligd) worden opgeslagen op een netwerklocatie of USB-stick.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN DE SAMSUNG FLIP ZELF
Vraag hier een gratis demonstratie aan
Wilt u meer weten over de Samsung FLiP en een gratis demo in ons Xperience Center? Wij laten u graag alle mogelijkheden en voordelen zien.
Aarzel niet. Kom gewoon. Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Bestaat er iets mooiers dan een vruchtbare vergadersessie? Collega’s inspireren elkaar. Creatieve vondsten botsen en krijgen vorm. Een team stijgt boven zichzelf uit. En plots ligt het op tafel: het idee dat uw bedrijf een jarenlange voorsprong geeft. Investeer daarom in slimmere, snellere en betere samenwerking met de Samsung Flip. Een verplaatsbare digitale flipchart die elke ruimte omtovert tot een meeting room. Die iedereen uitnodigt om bij te dragen. En geen enkel idee laat verloren gaan.


Kenmerken
 • Volledig intuïtieve bediening
 • Schrijf tot met 4 tegelijk
 • Notities opslaan, beveiligen, opzoeken en delen
 • Draadloos content tonen vanop elk device
 • Warranty van 3 jaar
Samsung Flip digitale flipchart 55"
 • Tekenen, schrijven, inspireren
 • Samen vastleggen
 • Navigeer instinctief
 • Scroll met gemak
 • Bescherm waardevolle ideeën
 • Ontgrendel eenvoudig
 • Profiteer van veelzijdige connectiviteit
 • Synchroon kijken en bewerken
 • Professionele presentatie
 • Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk
 
Samsung Flip verandert de manier waarop vergaderingen georganiseerd, gefaciliteerd en gedocumenteerd kunnen worden. Zo zijn er meer mogelijkheden om ideeën te visualiseren waarbij gebruikers de vertrouwde manier van schrijven, tekenen en annoteren behouden die op een whiteboard zo gewoon zijn.Roteer het scherm zoals u dat ook met uw smart phone doet en werk en presenteer in portret- of landscape mode.
Meerdere deelnemers aan een collaboration sessie kunnen content delen vanaf hun eigen device en een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk project. Vier deelnemers kunnen gelijktijdig aantekening maken of schetsen op het scherm met hun vingers of een dubbelzijdige pen. Content kan worden gedeeld via een draadloze connectie maar ook via USB- en andere poorten. Vooraf opgeslagen content kan op het Flip-display worden geïmporteerd om zo nieuwe ideeën aan de discussie of het project toe te voegen. Zo vormt Flip het middelpunt van de huddle room.
Bij het afronden van de vergadering wordt de gepresenteerde en bewerkte informatie opgeslagen. Scherminformatie overschrijven, screenshots maken of fotograferen is overbodig. Vervolgens kunnen de details van de vergadering worden gedownload, verzonden per e-mail of geprint.

Technische details: 
Display
Type: UHD-4K-Touchscreen, Pivot display
Touch Technology: Advanced IR
# of Drawing: 4
Touch Response Time: 38 ms ~ 46 ms (According to number of Multi Drawing)
Diagonal Size: 55" (139,7 cm)
Resolution: 3840 x 2160 (Landscape) 2160 x 3840 (Portrait)
Power consumption: 100 W
Brightness (Typ.): 220 cd/m² (with glass) , 300 cd/m² (without glass)
Viewing Angle: 178°
Response Time (G-to-G): 8 ms
Contrast Ratio: 4.700:1
Sound: 2x 10W built in speaker

Sensors
Proximity sensor
Hall sensor
Accelerometer sensor
Temperature sensor 

Connectivity
1x HDMI In
2x USB 2.0
1x USB 2.0 socket (Typ B)
1x Touch Out
1x Touch Input
1x RJ45
1x NFC
embedded WiFi modul

Weight & dimensions
Wide: 130,26 cm 
Deep: 5,2 cm
Height: 80,55 cm 
Weight: 28,9 kg

Accessory
Power Cable
Touch Out Cable (USB upstream)
2x Passive Pen

zie ook: https://www.samsung.com/be/business/monitors/flip-display-wm55h/
 

Samsung FlipTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify