08Jan2021

Samsung First Look 2021CES 2021, de Consumer Electronics Show van het jaar wordt geen persoonlijk evenement in Las Vegas maar een digitale show. Samsung presenteert met The First Look 2021 de nieuwe hardware in een virtueel evenement. 
Ik onthou dat ze zeer ecologisch bezig zijn en goed hebben nagedacht over de nieuwe TV-mogelijkheden in huis, zeker in deze tijden. Wat dacht van je verpakkingen die je kan omvormen en eigen dingen mee maken - of een afstandsbediening met zonnecel?  Bekijk vooral het filmpje hier onder.

Het bedrijf heeft zijn reeds aangekondigde MicroLED-tvs voor 2021 uitgewerkt, die beginnen bij 110-inch en 99-inch maten, waarbij Samsung zegt dat het een nieuw tijdperk voor tv is. MicroLED vervangt de achtergrondverlichting door 24 miljoen individuele LEDs voor nauwkeurige beeldcontrole, met het argument dat ze, omdat ze anorganisch zijn, duurzaamheid bieden die OLED niet kan evenaren.
Maar de steunpilaar van de nieuwe televisies van Samsung zit vol met nieuwe technologie genaamd Neo QLED . Dit zijn mini-led-tvs, waarbij de nieuwe displaytechnologie de leds veel kleiner maakt, 1 / 40ste van de hoogte van leds van de vorige generatie, dus een heel slank ontwerp is mogelijk. Samsung beweert ook dat fijne besturing geen bloei betekent, terwijl het naar 12-bits springt voor beter kleurbeheer. Ze komen in 4K- en 8K-versies, met veel slimme technologie, zoals ondersteuning voor Google Duo op je tv nadat je een USB-camera hebt aangesloten, of Samsung Health om deze als fitnessgids te gebruiken. Daarnaast heeft Samsung een nieuwe versie van The Frame aangekondigd, die zowel in portret als in landschap kan werken.

Greatness never ends: The First Look 2021 | SamsungTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify