22Dec2021

Primeur: cinema met Samsung Premiere


Samsung PremiereSamsung PremiereSamsung Premiere

Sinds kort kan je een nieuwe home-cinema ervaring komen beleven in Xperience Center.Met de Samsung Premiere draagbare laserbeamer met front-surround geluid tover je elke ruimte in een vingerknip naar een thuisbioscoop.  Zie ook op de Samsung website   
Prijs van de Premiere : zie webshop4K resolutie met geavanceerde lasertechnologie

Lasertechnologie
The Premiere maakt gebruik van een laserlichtbron voor een overweldigende home cinema-ervaring waarbij je het gevoel krijgt dat je in een bioscoopzaal zit. Kleuren zijn uiterst nauwkeurig, het kleurbereik erg groot en het beeld is ongekend helder tot op een scherm van maximaal 120 inch. En ook HDR10+ content afspelen is geen enkel probleem.
 

Nu te zien! Groter en geweldiger

Groot scherm in 4K-resolutie
Bereid je voor op een geheel nieuwe home cinema-ervaring. Waar je ook maar zit, met dit grote scherm kun je je helemaal verliezen in elke scène, en dankzij 4K-resolutie is elk beeld ongekend scherp tot in de kleinste details en is de kleurweergave optimaal.
 

Haarscherpe details

2200 ANSI Lumen
Met een helderheidsniveau van 2200 lumen komt alles wat je ziet volledig tot zijn recht.
* Gegevens gebaseerd op intern onderzoek van SAMSUNG.
 

Echte bioscoopkwaliteit

FILMMAKER MODE™
De projector heeft een FILMMAKER MODE™ en dat betekent dat jij nu elke film kunt zien zoals de regisseur voor ogen had.
* FILMMAKER MODE™ logo is a trademark of UHD Alliance, Inc.
 

Ga helemaal op in kamervullend geluid

Krachtig geluid
The Premiere heeft 30 watt 2.2ch geïntegreerde audio voor een fantastisch bioscoopervaring.
 

Past perfect in jouw ruimte

Met The Premiere maak je optimaal gebruik van de ruimte in je kamer. Hij is compact van formaat en heeft een minimalistisch rond design.
 

Past bij jouw interieur

Ultra short throw
Plaats je projector waar jij dat wil. Zelfs als The Premiere heel dicht bij de muur staat, heb je een ongekend groot scherm.* Geïntegreerde sensoren merken op wanneer kinderen in de buurt komen en passen automatisch de helderheid aan om hun ogen te beschermen.
* De LSP9T kan tot minimaal 11 centimeter van de muur af staan en de LSP7T tot minimaal 30 centimeter.
 

Gewoon tegen de muur

Probleemloze installatie
Je hoeft de projector niet aan het plafond te bevestigen. The Premiere zet je gewoon tegen de muur en heb je in een handomdraai geïnstalleerd en aangesloten. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk je het schermformaat kunt instellen.
 

Elegant minimalistisch ontwerp

Compact en rond design
Krachtige prestaties in een compact rond design. Met zijn elegante minimalistische vormgeving en de premium stoffen afwerking doet The Premiere het goed in elk interieur.
 

Genieten van content zonder een scherm

Met een speciaal projectiescherm voor ultra short throw-projectoren krijg je een nog levendigere beeldkwaliteit, maar je hebt het niet per se nodig. Ook op een vlakke witte muur is het beeld prachtig. Ideaal als je de kamer graag open en ruimtelijk wil houden.
 

Op meer manieren genieten van The Premiere

Smart TV Experience
Net zoals bij de TV's van Samsung biedt The Premiere met zijn geweldige gebruikersinterface toegang tot de Smart Service Experience. En in tegenstelling tot traditionele beamers kun je met The Premiere meteen aan de slag.
* Smart-diensten en GUI (Graphic User Interface) kunnen variëren per model, regio, taal, mobiele apparaten of product. * Voor het instellen van The Premiere is een Samsung-account vereist. * Feitelijke gebruikerservaring kan verschillen. * Sommige features en functies van gekoppelde apparaten zijn niet of slechts beperkt beschikbaar.
 

Klaar om te streamen?

Talloze mogelijkheden
Zit jij er al klaar voor? The Premiere wel. Stream dus naar hartelust, van YouTube tot Netflix, Disney+, Videoland en nog veel meer.
Klaar om te streamen?
* Beschikbare diensten van de Smart Service Experience kunnen verschillen per regio. * Abonnementen voor streaming Services zijn apart verkrijgbaar. * TV moet op een netwerk zijn aangesloten.
AirPlay 2
Met de geïntegreerde AirPlay 2 kun je moeiteloos films, programma's, muziek en foto's op The Premiere afspelen, rechtstreeks van je iPhone, iPad of Mac.
* AirPlay 2-functionaliteit is beschikbaar op alle Samsung Smart Service-apparaten van 2020 en latere datum. * AirPlay 2 vereist iOS 12.3 of een latere versie of macOS 10.14.5 of een latere versie. * Little Voice kun je zien als je een Apple TV+ abonnement hebt.
 

Tap view

Tik en spiegel je smartphone-scherm
Eén keer tikken en al de content van je smartphone zie je op het scherm. Tik met je Galaxy telefoon op The Premiere en waar je naar kijkt of luistert wordt automatisch synchroon weergegeven.
* Alleen met compatibele apparaten met Android 8.1 of hoger. Controleer de productspecificaties of ga naar de supportpagina. * Deze dienst werkt alleen wanneer The Premiere en de mobiele telefoon aan staan.
 

Win meer games

Game Enhancer
Ga voor gamen zonder vertraging. Met Game Enhancer is de setting optimaal en ben je je tegenspelers altijd een stapje voor.
* De beschikbaarheid van de feature kan verschillen per spelcomputer.
 
* Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.

 

The Premiere | Ieder zijn Samsung TVTags: televisie - home cinema -


Officieel agent van

Unify
Unify