18Sep2014

HP Pavilion x360: 360° veelzijdigheid.



Deze innovatieve pc heeft de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen.

Schakel moeiteloos om van notebook-, naar staande, naar tent- en naar tabletmodus voor al uw productiviteits- en entertainmenteisen met deze verbluffende converteerbare pc, met 360 graden scharnier en talrijke waardevolle functies.



Dankzij het 360° draaibare scherm maakt u deze veelzijdige convertible pc in een handomdraai tot een notebook, een standaard of een tablet. Met unieke kenmerken als BeatsAudio™ en de HP Control Zone™ trackpad onderscheidt u zich van de massa.

Krachtige prestaties. Vier gebruiksmodi.
Werk productiever op een snelle notebook die u in een handomdraai in standaard- of tentpositie zet om te kijken en te spelen of in een tablet verandert om mee te nemen. Deze innovatieve, krachtige en flexibele convertible pc voorziet in al uw behoeften.

HP Control Zone™ trackpad.
Met de nieuwe HP Control Zone™ trackpad kunt u snel en simpel apps openen, sluiten en ertussen schakelen. De speciale bewegingszones aan beide zijden van de trackpad geven toegang tot functies van Windows 8.11.

BeatsAudio™.
De HP ENVY x360 bevat BeatsAudio™ met twee luidsprekers die in elke stand optimaal klinken en produceert het beste, rijkste geluid in een pc.

HP Connected Music.
HP Connected Music biedt op één plek toegang tot verschillende muziekbronnen. Beluister radiozenders en uitzendingen uit de hele wereld met TuneIn Radio en integreer uw eigen muziekbibliotheek en toonaangevende muziekservices in één unieke applicatie.

Notebook
om te werken
Staand
om te kijken
Tent
om te spelen
Tablet
onderweg



Klik op het gewenste formaat voor meer info en prijzen:

11,6" Pavilion X360

13,3" Pavilion X360

15,6" Pavilion X360







Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify