07Jun2018

Draadloos presenteren | Met een druk op de knop of appClickshare is Barco’s antwoord op zeer herkenbare problemen die miljoenen mensen wereldwijd ervaren in vergaderruimtes. Deze innovatieve oplossing verhelpt het gedoe met het aansluiten van uw laptop op tablet op de aanwezige audiovisuele apparatuur en stelt u in staat om binnen 10 seconden na binnenkomst de inhoud op uw laptop of andere device draadloos te delen met andere deelnemers. Met andere woorden: wanneer u een vergaderruimte binnengaat en een Clickshare-set op tafel ziet staan, hoeft u zich enkel nog maar te concentreren op de vergadering – niet op de techniek.De instapper: CS-100

De Barco CS-100 is het instapmodel voor kleine groepen en huddle rooms, waar het draadloos delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat wenselijk is. Iedereen - inclusief de gasten - kunnen met één klik verbinding maken en meteen content delen. Plug eenvoudig de Clickshare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klik op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm van de vergaderzaal te delen. Met de Clickshare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.
Barco CS-100 is een stand-alone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal 8 gebruikers verbinding kunnen maken en één gebruiker tegelijk content kan delen.Voor de delers: CSE-200

In veel situaties biedt de CS-100 niet voldoende mogelijkheden. Voor die situaties heeft Barco de Clickshare CSE-200 ontwikkeld. De Barco CSE-200 biedt de Clickshare ervaring voor kleine en middelgrote vergaderzalen. Iedereen kan supereenvoudig met één klik zijn laptop, PC of Mac draadloos verbinden met de centrale beelddrager. Een training is niet nodig.
Gebruikers pluggen gewoon de stekker van een USB-aangedreven apparaat - de Clickshare Button - in hun PC of Mac en klikken op de knop om de inhoud van hun laptop op de grote vergaderzaal scherm. Heeft u een tablet of smartphone? Geen probleem! Met de Clickshare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De Barco CSE 200 dient te worden aangesloten via een HDMI kabel aan een monitor, touchscreen of projector.
De Clickshare CSE-200 is voorzien van uitgebreide Clickshare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.
Met de Barco CSE-200 kunnen maximaal zestien gebruikers verbinding maken en twee gebruikers kunnen tegelijk presenteren.


Voor uw high-end boardroom: CSC-1

Als u gebruik maakt van twee projectoren of twee LCD/LED schermen, dan is de meer dan complete Barco Clickshare CSC-1 de juiste keuze. Het Barco CSC-1 Clickshare systeem is volledig compatibel met de Clickshare USB knoppen en de apps voor mobiele apparaten, en is geoptimaliseerd voor veilig en efficiënt gebruik in professionele vergaderzalen en boardrooms.
Doordat er tot zelfs vier gebruikers gelijktijdig een presentatie kunnen weergeven op het scherm, geeft de Clickshare CSC-1 de complete Clickshare samenwerking ervaring. Daarnaast kunnen er tot 64 knoppen draadloos worden aangesloten op het CSC-1 basisstation, klaar om te delen. Het perfect gesynchroniseerde geluid en beeld zorgen ervoor dat filmclips optimaal kunnen worden weergegeven.
Kortom: met de Barco Clickshare CSC-1 kunnen maximaal 64 gebruikers verbinding maken en kunnen vier gebruikers tegelijk presenteren.


De vernieuwde Clickshare line-up op een rijtje:
Barco CS-100 Barco CSE-200 Barco CSC-1
Maximaal 1 gebruiker op het scherm
Delen van de laptop, tablet of smartphone
Full HD presenteren
Geleverd met 1 usb button
Standalone werking (geen centraal beheer)
Beperkt bereik
Standaard security
Maximaal 2 gebruikers op het scherm
Delen van de laptop, tablet of smartphone
AirPlay, MirrorOp, iOS app, Android app
Full HD presenteren
Geleverd met 2 usb buttons
Standalone of geïntegreerd in het netwerk
Maximaal 4 gebruikers op het scherm
Delen van de laptop, tablet of smartphone
AirPlay, MirrorOp, iOS app, Android app
4K, Ultra wide of Full HD presenteren
Geleverd met 4 usb buttons
Standalone of geïntegreerd in het netwerk


Welk systeem past het best bij uw situatie? Wij denken graag met u mee. 
Bel Xperience Center 050/30.06.49 of via mail@xcb.be

Barco ClickShare CS-100Tags: computer - projecten -