04Dec2017

Hij komt. Hij komt.

Sinterklaas Sonos Play:1 en Play:3
Nieuwe verlaagde prijs: bespaar €50 op Play:1 of Play:3 
We wensen je een fijne Sinterklaasavond, vol met muziek en gezelligheid. Hopelijk brengt de Sint je alles wat je wenst dit jaar. En als hij nog hulp nodig heeft, dan is hier ook een cadeau van ons. Bestel hier de Play:1 of de Play:3


Deel dit artikel

17Nov2017

PRIMEUR: Nooit klonk stilte zo mooi

Sony WH-1000XM2 WI-1000X WF-1000X
WH-1000XM2WF-1000XWI-1000X
Het is al een tijdje merkbaar: hoogwaardige audio wint terug aan belang. Hoofdtelefoons die én goed geluid én goede ruisonderdrukking bieden zijn niet zo makkelijk te vinden. Sony introduceert de three brothers: 3 hoogwaardige Noice Canceling hoofdtelefoons, meteen bekroond door What's Hifi.  Xperience Center bekeek (en beluisterde) in hoeverre dat terecht is.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Nov2017

PRIMEUR: Magnat Buizenversterker

Magnat M700 series
Magnat MR780Magnat MCD750Magnat M700 seriesMagnat MR780 back
Voor de HiFi-liefhebber hebben we iets nieuws: de Magnat MR780 stereo-receiver buizen-voortrap en transistor-eindversterker. Naast analoge en digitale ingangen heeft hij ook USB en Bluetooth: oude en nieuwe techniek in één behuizing. Kom ze bekijken, maar vooral beluisteren.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Nov2017

Nu al Black Friday SONOS DEALS

Sonos Family
Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Hoewel pas volgende week, kan je nu al genieten van de schitterende Black Friday Sonos deals, enkel geldig in de winkel!


Deel dit artikel

12Okt2017

Primeur: Sonoro Stream

Sonoro Stream
Sonoro StreamSonoro StreamSonoro Stream
We hebben iets nieuws: de sonoroSTREAM!  Een DAB+ en internetradio, een luidspreker om je nummers of muziekdiensten als Spotify draadloos van uw smartphone of tablet naartoe te streamen. En dit met een indrukwekkende sound, super gebruiksvriendelijk in een hoogwaardig design. In 3 uitvoeringen verkrijgbaar voor slechts €249.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

17Mei2017

Buiten van muziek genieten met de KURV.

Artsound Kurv
Geen barbecue zonder beats, geen buitenfeestje zonder decibels. Een beetje gastheer zorgt naast spijs en drank ook altijd voor een streepje muziek. Met de nieuwe buitenluidspreker KURV in de tuin is de sfeer compleet!


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

26Apr2017

Kom hem horen! De nieuwe PLAYBASE is er!

SONOS Playbase Wit
SONOS Playbase Zwart
De geheel nieuwe PLAYBASE geeft al je films, tv-programma's, sport en games een geweldig geluid van bioscoopkwaliteit. Ook kan hij je favoriete muziek draadloos streamen. Het slanke, low profile ontwerp verdwijnt haast onder je tv, maar vult de hele kamer met spectaculair breedbeeld geluid. Hier kan je hem bestellen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Maa2017

Playbase: een volledig nieuwe ervaring van home-cinema geluid.

Sonos Playbase
Maak kennis met de nieuwe Sonos Playbase bij muziek, films en tv. Alles klinkt beter met de volledig nieuwe Playbase, de nieuwste aanvulling op het Sonos Home Sound System.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Maa2017

Sony soundbars in compacte uitvoering

ht-mt300
Sony lanceert een nieuwe serie soundbars in een erg compacte vormgegeving met bijhorende subwoofer. Het geluid wordt verbeterd dankzij S-Force PRO Front Surround, waarmee filmgeluiden meer tot leven komen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

24Feb2017

Deze Sonos-accessoires moet je hebben!

Cavus Statief Play1
Over de verschillende modellen van SONOS hoeven we je waarschijnlijk niets meer te vertellen. Welke Sonos-accessoires je het best kiest, is waarschijnlijk wél nieuw.


Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot