02Okt2014

De nieuwe Xperia™ Z3 Compact smartphone is er!



De nieuwe Xperia™ Z3 Compact verlegt de grenzen van kwaliteit en innovatie en brengt je high-end prestaties zonder concessies in een prachtig waterdicht compact ontwerp.
Hij zit boordevol innovatieve nieuwe functies om je creativiteit uit te breiden en je entertainment toe te laten nemen: superieure scherm- en geluidstechnologieën, slimme camera-apps, nieuwe manieren van PlayStation®-gaming en veel meer. Plus: met zijn geweldige batterijprestaties zal hij je niet teleurstellen.
 

Slim opnieuw gedefinieerd in een compact formaat.

De nieuwe Xperia™ Z3 Compact verlegt de grenzen van kwaliteit en innovatie en brengt je high-end prestaties zonder concessies in een prachtig waterdicht* compact ontwerp.
*Conform IP65 en IP68 is de Xperia™ Z3 Compact beschermd tegen het binnendringen van stof en waterdicht. Mits alle sleuven en kapjes goed gesloten zijn, is de telefoon (i) stofdicht en (ii) beschermd tegen lagedruk-waterstralen uit elke mogelijke richting conform IP65; en/of (iii) kan hij 30 minuten 1,5 meter onder water blijven conform IP68. Misbruik en oneigenlijk gebruik van het apparaat zullen de garantie laten vervallen. Bezoek voor meer informatie www.sonymobile.com/durability
 

Een bewijs van het superieure vakmanschap van Sony

Afgerond reflectieframe. Panelen van duurzaam getemperd glas. Een schoonheid die de tand des tijds zal weerstaan. En met zijn 8,6 mm weegt hij slechts 129 gram, hij voelt alsof hij thuishoort in je hand.
 

Geniet van een batterijduur van 2 dagen

Luister online naar je favoriete albums. Download belangrijke documenten. Ga helemaal op in de nieuwste succesvolle films. Door de toonaangevende Snapdragon 801-processor, onze superieure batterijprestaties en de Battery STAMINA-modus te combineren, is de Xperia™ Z3 Compact niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook één bonk kracht.
En met het ingebouwde LTE-/4G-modem van de derde generatie kun je supersnel op het web surfen – een geweldige ervaring waar je ook naartoe gaat.
 

Geweldige beeldkwaliteit – altijd

De Xperia™ Z3 Compact geeft je 's werelds eerste smartphone met ISO 12800-gevoeligheid* – voor prachtige snapshots binnenshuis en bij weinig licht.
En dankzij de nieuwe en verbeterde SteadyShot™-technologie met Intelligent Active Mode, is iedere video die je maakt prachtig scherp.
 

Met de bekroonde camera- & camcordertechnologieën van Sony

Geniet je van een vakantie vol actie of bekijk je de eerste dansshow van je kind? Leg de belangrijkste momenten vast met de hoogste kwaliteit.
De Xperia™ Z3 Compact heeft:
•20-megapixelcamera met 4K-video-opname
•Groothoek-25mm-G‑lens
•Exmor RS™-1/2,3-beeldsensor voor mobiele telefoons
•Intelligente BIONZ™-verwerking voor mobiele telefoons
 

Breng je foto's tot leven

Met de slimme, sociale camera van Xperia™ kun je je creativiteit de vrije loop laten – nu met onze uitgebreidste keuze ooit aan unieke camera-apps.
•Maak een foto en leg tegelijkertijd je reactie vast met Face In
•Krabbel en teken op wat je via de zoeker ziet met AR fun
•Leg tegelijkertijd vanuit meerdere hoeken vast met Multicamera
 

Een wereld aan entertainment onder je vingertoppen

Met hi-res-audio en DSEE HX geniet je altijd van heel helder geluid – zelfs bij nummers met lage resolutie.
En het superheldere 4,6"-Full HD-scherm van de Xperia™ Z3 Compact brengt je rechtstreeks naar de actie. Je kunt de bioscoop dus meenemen – overal, altijd: 's werelds helderste en levendigste scherm* geeft je 130% sRGB, voor de beste kijkervaring zelfs in heldere lichtomstandigheden buiten.
 

De revolutie in gamingtechnologie

Geniet van ongeëvenaard entertainment met de echte PlayStation®-ervaring op je smartphone: PS4™ Remote Play* laat je genieten van PS4-gaming door je Xperia™ Z3 Compact op afstand te verbinden met je PS4.
Als je dus bent weggejaagd bij de tv of ergens anders in het huis wilt ontspannen, blijf dan spelen en ga gewoon verder met de game op je smartphone.
*Functionaliteit beschikbaar op Sony Xperia™ Z3 Compact vanaf november 2014. PS4-systeem, DUALSHOCK®4, Sony Entertainment Network en internetverbinding met hoge snelheid vereist. Sommige games ondersteunen deze functie misschien niet.


 


Xperia™ Z3 series – introducing the best ever Sony waterproof* smartphone and tablet technology



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify