23Jun2022

PRIMEUR: Sony HT-A9 360° Spatial Dolby Atmos Home Theatre-systeem

Sony HT-A9
HT-A9
Sony bracht een nieuw geluidssysteem uit. Dit keer gaat het niet om een soundbar, maar om een set van vier losse cilinderboxen die het geluid van een soundbar doet verbleken. Benieuwd naar dit fantastische geluid? Kom en laat u verbazen in onze demo-kamer.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

14Jan2022

The Freestyle: wat een slimme draagbare projector!

The Freestyle Smart Projector
The Freestyle Smart ProjectorThe Freestyle Smart ProjectorThe Freestyle Smart ProjectorThe Freestyle Smart Projector
Misschien heb je er al over gehoord of gelezen: op CES (jaarlijkse electronicabeurs in Las Vegas) heeft Samsung hun smart portable projector, The Freestyle, voorgesteld. Altijd en overal kijkplezier met The Freestyle....


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

21Jan2016

PC op een stick.

We hebben iets nieuws binnengekregen: een pc met Windows op een stick, die zo in je televisie met HDMI kan ingeplugd worden.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

21Jan2016

Met deze Sony-projector maak je van elke muur een TV

…Of een klok. De Portable Ultra Short Throw Projector is een zeer kleine projector die beelden kan projecteren op elk oppervlak.
Denk je aan beamers, dan denk je doorgaans aan logge apparaten. Sony laat zien dat het anders kan met een stijvolle projector die nog het meest wegheeft van een schemerlamp. 
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Jul2014

Preview: Sony A7 en A7R, compacte fullframe-camera's

Sony introduceert de A7 en A7R: fullframe-camera's zonder spiegel in een compacte behuizing. Op de sensor, scherpsteltechniek en prijs na, zijn de twee vrijwel identiek. 
Lees hier meer en hier prijsinformatie van de ILCE7B (Body), ILCE7KB (met 28-70 kitlens), ILCE7RB (Body 36Mp)Lees meer  reacties
Deel dit artikel

07Jan2014

Sony SmartBand: een FitBit-achtige activiteitentracker

Sony heeft de SmartBand onthuld. Dit waterdicht polsbandje meet niet alleen hoeveel je loopt of fietst, het brengt ook je slaappatroon in kaart, laat je door je muziek bladeren en trilt bij een inkomend gesprek of bericht.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

23Nov2013

Sony vraagt patent aan voor slimme pruik

Sony heeft inmiddels al meegedaan in de op-het-lichaam draagbare apparaten-markt met de SmartWatch en diens opvolger. Nu wil het Japanse bedrijf mogelijk een nieuwe stap in deze markt zetten, zo blijkt uit een patentaanvraag voor een smartpruik.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

22Nov2013

PRIMEUR: Verbind je smartphone of tablet met de Sony SRS-BTS5

Sony introduceert de SRS-BTS50 speaker. Neem je favoriete muziek met je mee, waar je ook naar toe gaat. Verbind in een handomdraai je smartphone of tablet en geniet van hoogwaardig surround sound.

Modellen:
SRS-BTS50 Black, White, Blue zijn allen voorradig en kost € 149
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

21Nov2013

De 5 beste en slimste mobiele accessoires

Wie zijn smartphone intensief gebruikt, kan stijlvolle accessoires met het toestel verbinden voor nog meer functionaliteit, plezier en gemak. De Xperia Z1 heeft op dat gebied veel te bieden, van een slim horloge tot een magnetische oplader.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

22Mei2013

Sony NEX camera app

SonyPlayMemories Sony NEX camera app : Sony introduceert twee nieuwe, gebruiksvriendelijke PlayMemories Sony NEX camera apps die nieuwe creatieve functies bieden voor de NEX-5R of NEX-6 camera met verwisselbare objectieven. Met deze twee Sony NEX camera apps kunnen in één oogwenk een grote reeks foto-effecten op de camera worden gecreëerd. Light Shaft transformeert normaal uitziende landschappen, stranden en luchten met een inspirerende uitbarsting van lichtstralen, zoals een zon die spectaculair door het wolkendek breekt. Positioneer de lichtbron en kies een effect: Ray, Star, Flare of Beam. Pas daarna de hoek, de intensiteit, de lengte en het aantal stralen naar wens aan, van subtiel tot extreem.
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify