01Dec2015

Primeur: de nieuwe Sonos Play:5



De nieuwe Sonos Play 5.

- slimme harmonie van midwoofers en tweeters
- touch en swipe bediening
- 6 antennes voor perfecte wifi-verbinding
- ontworpen voor gebruik in vochtige omstandigheden

Zes gesynchroniseerde drivers en de innovatieve Trueplay-tuning, die zich aanpast aan de kamer, geven jouw favoriete muziek precies en glashelder weer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Jouw favoriete muziek klinkt nu nog mooier. Zonder enige vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard. Trueplay zorgt ervoor dat de muziek die je thuis hoort, net zo klinkt als het origineel. Met Trueplay wordt het luisteren naar je favoriete tracks een ware sensatie. Opeens hoor je allerlei nieuwe details. De sound van nieuwe én oude nummers is dynamischer en levendiger. Je beleeft je muziek op een dieper, intenser niveau. Trueplay gebruikt je microfoon van je iPhone of iPad om de akoestiek van je kamer vast te stellen. De speaker wordt zo getuned dat je muziek glashelder klinkt, waar je de speaker ook neerzet. Met zijn indrukwekkende ingenieuze design en de altijd in ontwikkeling zijnde software is de PLAY:5 de ultieme home audio-krachtpatser die jouw luisterbeleving voor altijd zal veranderen.

Trueplay
Met trueplay zal je favoriete muziek klinken als het origineel. Geen enkel detail gaat verloren. Net zo perfect of met schoonheidsfoutjes zoals bij een opname.

Voordelen product
Alsof je erbij was. Zuiver echt. Met de PLAY:5 word je één met je favoriete muziek. Vlekkeloos. Puur. Levensecht. Het samenspel van drie gesynchroniseerde midwoofers en tweeters verwent je oren met de meest nauwkeurige splitsing van stemmen en instrumenten, die je ooit hebt gehoord. Je hoort én voelt alle emotie, energie en betekenis die de muzikant in de opname heeft gestoken. Wordt één met je favoriete muziek.

Dit is Sonos
De combinatie van de ingebouwde sensoren en slimme software zorgen voor een ultieme luisterbeleving.

Elke speaker is gemakkelijk te installeren. Technische kennis is niet nodig. Download de gratis Sonos-app, volg de instructies en geniet gelijk van je muziek. Elke Sonos-speaker is onderdeel van één Smart systeem, het toevoegen van muziek of Home Cinema geluid aan een extra kamer is hierdoor zeer eenvoudig. En hoe oud ze ook zijn: door regelmatige software-updates worden je speakers steeds beter.

Al jouw muziek. In elke kamer
• Speel in iedere kamer een ander nummer af. Of één geweldig nummer door het hele huis.
• Toegang tot alle muziek ter wereld via een constant groeiende lijst met meer dan 60 streamingdiensten en ruim 100.000 internetradiostations.

Eén app voor alles
• Bedien elk aspect van je luisterbeleving met één app vanaf je favoriete toestel: telefoon, tablet of computer.
• Vind elk nummer met één snelle zoekopdracht.

Sonos' new Play 5 is a bigger, sleeker, better sounding speaker



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify