13Okt2017

Primeur: Ultra HD 4K projector van Sony onder de € 5.000Kom hem beoordelen in de home-cinema room van Xperience Center!
Meer info en specs 

Sony breidt het succesvolle assortiment Home Cinema-projectoren uit met drie nieuwe modellen. Deze projectoren bieden een 4K (Ultra HD) HDR-kijkervaring en zijn ontworpen om bioscoopfans levensechte beelden te laten zien. Alle modellen leveren contrastrijke beelden vol details dankzij een native SXRD-paneel. Tevens zijn deze projectoren uitgerust met Reality Creation", een technologie die gebruik maakt van een uniek algoritme om pixels perfect weer te geven.
 

De drie nieuwe modellen:

Een premium maar toch compacte VPL-VW760ES laserprojector met 4K HDR-beeld.
De VPL-VW360ES heeft aanpasbare-beeldkwaliteitsfunctie om diverse content te bekijken.
De zeer gunstig geprijsde VPL-VW260ES die een uitstekend 4K HDR-beeld aflevert.
Alle 4K HDR-projectoren zijn uitgerust met diverse videofuncties en produceren een levensecht beeld. Van de nieuwste actiefilm tot sportevenement van het jaar, deze projectoren verzorgen een ultieme thuisbioscoop ervaring." aldus Rutger Schaap, Benelux Channel Account Manager Corporate & Education Business Group bij Sony Professional Solutions Europe. 
 

VPL-VW760ES

De VPL-VW760ES produceert 4K (Ultra HD) HDR beelden aan de hand van een laserlichtbron met 2.000 lumen. De projector levert een dynamisch contrast met een controlesysteem die de helderheid van de scène real-time aanpast. Beelden worden levendiger weergegeven en donkere scènes krijgen meer diepte. TRILUMINOS heeft een breder kleurenbereik dan standaard projectorsystemen. Dit zorgt voor meer tinten en texturen. Tevens reageert Motionflow-technologie op snel bewegende scènes om beelden te stabiliseren. Vanwege het compacte design (diepte van 496 mm) is dit model 40% kleiner dan zijn voorganger. Dit betekent dat de projector gemakkelijk op een plank kan worden geïnstalleerd of aan het plafond kan worden opgehangen.
 

VPL-VW360ES

Met de veelzijdige VPL-VW360ES zijn 4K HDR beelden te bekijken met een helderheid van 1.500 lumen. Het model vervangt de VPL-VW320ES met extra functies om nog realistischere beelden te creëren. Het systeem is uitgerust met "Advanced Iris" voor een dynamisch contrast van 200.000:1 en beeldpositiegeheugen om de beeldverhouding altijd aan te kunnen passen.
 

VPL-VW260ES

De VPL-VW260ES biedt een 4K HDR-ervaring tegen een gunstige prijs. De projector van 1.500 lumen is voorzien van een native 4K SXRD-paneel, "Reality Creation" en TRILUMINOS.
Zowel de VPL-VW360ES als de VPL-VW260ES zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De VPL-VW360ES en VPL-VW260ES zijn vanaf eind september verkrijgbaar in de Benelux. De VPL-VW760ES zal vanaf november 2017 beschikbaar zijn. De VPL-VW550ES zal niet worden vervangen maar blijft wel in het assortiment van Sony.

4K Beamer SONY VPL-VW260ES & 360ESTags: home cinema -


Officieel agent van

Unify
Unify