05Jun2018

iPort xPress - de afstandsbediening voor uw SonosSonos maakt multi-room muziek echt gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, het enige struikelpunt soms is dat je steeds uw smartphone of tablet moet bovenhalen en een app opstarten om wat muziek te kunnen spelen. Met de iPort xPress Audio Keypad is dat verleden tijd, 's morgens snel uw favoriete radiozender opzetten, snel naar het volgende nummer skippen, volume aanpassen of bladeren door uw favoriete playlists, het kan allemaal zonder uw smartphone!
De xPress is een kleine afstandsbediening op baterijen die via WiFi communiceert met uw Sonos systeem, via het handige, magnetische muur bevestigingsplaatje heeft hij een vaste plaats, maar kun je hem toch nog gemakkelijk loskoppelen en meenemen naar de zetel of het terras! Via een app koppel je de afstandsbediening aan uw Sonos speaker naar keuze, je kunt dus voor elke zone een apparte remote hebben... Ook bijzonder handig voor plaatsen waar een Sonos systeem ingebouwd of verborgen zit en je dus niet meer aan de knoppen op het toestel zelf kunt, of voor op een kantoor waar veel verschillende mensen komen en je wilt vermijden dat iedereen de app moet hebben om de muziek te kunnen bedienen...

Uit voorraad te koop in Xperience Center Brugge voor € 120

Voeg onmiddellijk knoppen toe om elk Sonos-apparaat te bedienen met iPort's xPRESS Audio Keypad voor Sonos. Wijzig Sonos-favorieten, pas het volume aan, sla nummers over en meer. Installeer het keypad binnen twee minuten met de iPort-app via het WiFi-netwerk van je huis. Bevestig het aan de muur of waar je maar wilt met de geïntegreerde magneten.

xPress Audio KeypadTags: audio -