06Nov2018

HP Sprocket Photo printer. Live it. Love it. Print it.Een nieuwe gadet, een hebbedingetje: de HP Sprocket.  Met deze fotoprinter kunt u foto's en stickers net zo gemakkelijk afdrukken vanaf uw smartphone of tablet als wanneer u ze post. Maak de tijd met vrienden nog memorabeler dankzij de direct te delen snapshots of stickers van elk plezierig moment!  
 

Eigenschappen

Deze compacte printer gaat overal met je mee. Stop hem in je tas en je kunt zelfklevende 5 x 7,6 cm foto's printen wanneer je maar wilt.[1]
  • Deze draagbare printer ter grootte van een mobiele telefoon en met een gewicht van 170 gram gaat overal mee naartoe.
  • Plaats eenvoudig de 10 meegeleverde vellen en print direct foto's of stickers van 5 x 7,6 cm.[1]
  • Print via de HP Sprocket App met Bluetooth-technologie.[2]
  • Bewerk de foto's voor het printen met de HP Sprocket App. Geef ze een persoonlijke touch met tekst, randen en emoji's om echt unieke foto's en stickers te printen.
  • Download de gratis HP Sprocket App om je foto's te bewerken voordat je ze printt
Print gemakkelijk foto's van je social media. Koppel je social media-accounts met de HP Sprocket App en maak direct kleurenprints van elke foto.
  • Gebruik de HP Sprocket App om snel je favoriete social media-foto's te printen.
  • Dankzij naadloze Bluetooth®-connectiviteit kunnen jij en je vrienden verbinding maken en printen.[3]
Bewerk de foto's voor het printen met de HP Sprocket App. Geef ze een persoonlijke touch met tekst, randen en emoji's om echt unieke foto's en stickers te printen.
  • Download de gratis HP Sprocket App om je foto's te bewerken voordat je ze print.


[1] HP Sprocket App is vereist.
[2] Om onderweg te printen moet het mobiele device via Bluetooth met de HP Sprocket verbonden zijn. Mobiel printen vanuit de HP Sprocket App wordt ondersteund op iPhone® en iPod touch® op iOS v8.0 en hoger. Printen vanuit Android™ wordt ondersteund op Android-devices met OS v4.4 en hoger. Kijk voor informatie over hoe je moet printen op hpsprocket.com. Bluetooth is een handelsmerk dat het eigendom is van de houder en dat door HP in licentie wordt gebruikt.
[3] HP Sprocket App is vereist. Bluetooth is een handelsmerk dat het eigendom is van de houder en dat door HP in licentie wordt gebruikt.
 

Prijs en beschikbaarheid

De Sprocket is uit voorraad leverbaar en bestaat in 2 kleuren (wit en zwart) en kost 129€ met 20€ cashback van 15/11/2018 tot 31/1/2019
Verbruikskost Zinc papier en inkt: 0,6€ per fotosticker
HP Zink Photo Paper Sprocket - 20 Sheets

Meer info

Bekijk hier de datasheet of de uitgebreide handleiding

Print Instantly From Your Phone | HP Sprocket Printer | HPTags: smartphone - tablet - computer -


Officieel agent van

Unify
Unify