07Sep2019

Nieuw: Sonos Port, upgrade je versterker


Sonos PortSonos PortSonos PortSonos Port

Verander je stereo in een Sonos-systeem
Sluit Port aan op je traditionele stereo of receiver om muziek te streamen en meer.

Verbind alles
Stream muziek, podcasts, audioboeken, radio en meer met je versterkte geluidsinstallatie en gebruik de lijningang om je platenspeler of ander apparaat aan te sluiten.

De nieuwste technologie
Port is voorzien van een 12 V-trigger die automatisch je versterker in- en uitschakelt, dus je kan gewoon in de app op afspelen drukken, streamen met Apple AirPlay 2 of je spraakassistent om het nummer vragen dat je wilt horen.

Sluit Port aan op je traditionele systeem en stream muziek, podcasts, audioboeken en internetradio op je versterkte audioapparatuur, met bediening via de Sonos-app of Apple AirPlay 2. Daarnaast zijn er inputs om de muziek van een bron -zoals een cd- of platenspeler- naar Sonos speakers waar dan ook in huis te sturen.

Sonos Port: specificaties
Port beschikt over een vernieuwde converter die digitaal naar analoog omzet. Druk je op afspelen in de Sonos-app, dan schakelt de 12V-trigger automatisch je versterker in voor een betrouwbaardere manier van luisteren.
Met Amazon Alexa of Google Assistent kun je muziek handsfree bedienen wanneer er verbinding is gemaakt met een slim apparaat, zoals Sonos One of Beam. 
De Port is voorzien van een equalizer voor instelbare bas en treble om je sound naar wens te finetunen. Volume aanpassen kan per individuele kamer of per kamergroep. Het vierkante zwarte kastje (13,8 bij 13,8 centimer, 4 cm hoog), dat minder dan 500 gram weegt, is voorzien van een ledlampje dat de status aangeeft.

Sonos Port specificaties:
  • Audiolijn-ingang
  • Audiolijn-uitgang: digitaal en analoog
  • Afmeting: 41 x 138 x 138 mm
  • Gewicht: 0,472 kg
  • Kleur: mat zwart

Sonos Port: beschikbaar op 12 september; €449
Reserveer hem nu!
 

SONOS PORT - Unboxing and ReviewTags: audio -