07Sep2019

Sonos Architectural door Sonance


Sonos AMP en Sonos speakersSonos AMP en Sonos speakersSonos AMP en Sonos speakersSonos AMP en Sonos speakers

Eerder dit jaar werkten Sonos en Sonance samen aan een verzameling passieve inbouwspeakers die zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp, inclusief inbouwspeakers voor plafonf (In-Ceiling), muur (In-Wall) en opbouw voor buiten(Outdoor). Het eerste uitstapje van Sonos naar inbouw geluid is volledig gedreven door een aantal belangrijke functies.
Sonance en Sonos staan voor superieur geluid en onovertroffen design
In combinatie met Amp hebben de Sonos by Sonance In-Wall- en In-Ceiling-modellen een unieke hardware-signatuur die Trueplay™ ontgrendelt voor de grootte, constructie en inrichting van de ruimte waar de luidsprekers worden geplaatst. De speakers passen automatisch de EQ aan voor het best mogelijke geluid. Het Outdoor-model heeft een unieke DSP, ook geoptimaliseerd voor Sonos Amp.

Inbouw- en buitenspeakers speciaal geoptimaliseerd voor Amp.
Samen met Sonance staat Sonos voor superieur geluid en onovertroffen design en hebben ze een collectie passieve architecturale speakers ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp.

Sonos Architectural door Sonance is een collectie speakers voor inbouw in plafond en muur en voor buiten. Alle modellen zijn ontworpen om op te gaan in hun omgeving, gebruiksvriendelijk te zijn en tegelijkertijd kristalhelder geluid, gelijkmatig bereik en hoogwaardige prestaties te leveren.

Xperience Center is door Sonos erkend als professionele installateur!
Het Sonos-systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig kan worden geïnstalleerd en bediend, en gemakkelijk is uit te breiden naar de rest van je huis. Zoek je echter een oplossing op maat voor je soundsysteem dat beter aansluit bij de constructie van je huis, dan kun je uiteraard hiervoor bij ons terecht.

 

Sonos In-Ceiling Speakers hands-on review (2019)Tags: audio -