11Maa2022

Een nieuwe telg in de Sonos-familie: de Roam SL


Sonos Roam SLSonos Roam SL

Geniet urenlang van muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten dankzij de oplaadbare batterij die lang meegaat. Roam biedt tot 10 uur batterijduur. Luister thuis met wifi, bedien het geluid eenvoudig met de Sonos-app en stream overal daarbuiten met Bluetooth®. Voeg in huis meer Sonos-speakers toe om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

* Waterdicht (IP67)
* Knopbediening
* Valbestendig
* Wifi
* 10+ uur batterijduur
* Bluetooth®
* Apple AirPlay 2

Speel de hele dag
Geniet tot 10 uur afspeeltijd op één batterijlading. De speaker schakelt vanzelf de slaapstand in om stroom te besparen & wordt binnen één seconde wakker met een druk op de knop.

Overal geweldig geluid
Kleine speaker, groot geluid: De nauwkeurig ontworpen akoestiek zorgt voor rijk & gedetailleerd geluid dat de verwachtingen voor een speaker van dit formaat overtreft.

Klaar voor elk avontuur
Roam SL heeft een IP67-rating, is volledig waterdicht* en stofbestendig, en heeft schokbestendige siliconen uiteinden die de speaker beschermen tegen valschade en schokken.

AirPlay 2
Stream geluid van je Apple iPhone, iPad of Mac direct naar Roam SL & vraag Siri om het volume te verlagen of een nummer over te slaan.

Draagbaar en ultralicht
Roam weegt maar 430 gram, en de handige vorm vraagt erom om opgetild te worden & overal mee naartoe te nemen.

Sound Swap
Houd de play/pauze-knop van Roam SL ingedrukt om het geluid van en naar je dichtstbijzijnde Sonos-speaker te verplaatsen.

Luister in stereo
Creëer een stereopaar met twee Roam-speakers in dezelfde kamer en geniet van een nog rijker geluidsveld.

Bluetooth & Sonos
Gebruik de Sonos-app om al je Sonos-speakers te groeperen met Roam als je via bluetooth streamt.

Flexibiliteit om je systeem uit te breiden
Sonos speakers werken samen via wifi zodat je in de loop van de tijd het systeem van je dromen kunt samenstellen. Luister overal in huis wanneer je speakers groepeert om synchroon af te spelen, en gebruik twee bijpassende speakers als paar in dezelfde kamer voor gedetailleerd stereogeluid.

Sonos | Discover sound made easyTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify