14Mei2022

Sonos Ray: de alles-in-één soundbar


Sonos Ray

Blockbuster sound

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar. Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en gestroomlijnde bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers. 
 

De beste in zijn klasse

Ervaar het verbluffend heldere en volle geluid van een kleine standalone soundbar die is uitgerust met twee hoogwaardige tweeters, een paar zorgvuldig ontworpen
woofers en innovatieve technologie die vervorming tegengaat.
 

Kristalheldere dialogen zodat je het verhaal altijd kunt volgen

Mis nooit meer een woord dankzij de tuning door toonaangevende geluidsengineers uit de filmwereld en de Trueplay-software die het geluid aanpast aan de unieke akoestiek van jouw ruimte. Zet Spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken.
 

Vooruitstrevend design dat perfect past

Zet de soundbar in je tv-meubel of bevestig hem aan de muur Alle akoestische componenten zijn naar voren gericht om de interferentie door oppervlakken in de buurt te minimaliseren.
 

Probleemloze installatie

Go from unboxing to unbelievable sound in minutes. Just plug in the power cable, connect your TV, and open the Sonos app. It does most of the work for you.
*Trueplay vereist een ondersteund iOS-apparaat.
 

Tech Specs

Versterkers: Alle vier D-klasse digitale versterkers zijn afgestemd op de akoestische architectuur van de soundbar.
Tweeters: Twee tweeters voor een kristalheldere weergave van hoge frequenties.
Midwoofers: Twee zeer efficiënte midwoofers zorgen voor de getrouwe weergave van middenfrequenties en een robuuste bass.
Bass Reflex-systeem: Gepatenteerd poortontwerp met lage snelheid beperkt vervorming tot een minimum en laat lage frequenties voller klinken.
Gewicht: 1.95 kg
Afmeting (H x W x D): 71 x 559 x 95 mm
 

Stream muziek

Als de tv is uitgeschakeld, kun je via wifi muziek, podcasts, radio en luisterboeken vanaf al je favoriete diensten streamen met de Sonos-app, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en meerTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify