01Aug2012

De Sony Personal 3D-viewer, gadget van het jaar!Als je echt een unieke 3D ervaring wilt hebben dan heeft Sony nu het perfecte product voor je; de ‘Personal 3D Viewer’, HMZ-T1. Dit is ‘s werelds eerste draagbare headset met dubbele HD OLED schermen en gesimuleerd 5.1 surroundgeluid – waarmee zowel 2D als 3D materiaal bekeken kan worden en je ook in 3D kunt gamen. De twee kleine OLED displays moeten zorgen voor een extreem hoog contrast, realistische kleuren en een snelle reactietijd.
De OLED displays hebben ieder een resolutie van 1.280 bij 720 pixels (HD-Ready) en maken gebruik van een speciale kleurenscheidingstechnologie om een kleurenfilter op de witte, organische basislaag te leggen, waardoor je meer verschillende kleuren krijgt en helderdere, strakkere beelden die zo helder en scherp zijn dat het volgens Sony net lijkt alsof je erbij bent. De Virtual Phones technologie moet zorgen voor een geluidsveld dat klinkt alsof je omgeven bent door luidsprekers in een echte 5.1 home cinema surround opstelling. Je kunt kiezen uit vier verschillende surroundgeluidsmodellen, waaronder bioscoop, gaming, muziek en standaard.

De horizontale kijkhoek in de headset van de ‘Personal 3D Viewer’ is verlengd naar naar 45 graden. Hierdoor bedraagt de virtuele kijkafstand twintig meter en wordt een 750 inch bioscoopscherm gesimuleerd. Een ingebouwd lichtscherm moet het gevoel versterken dat je in een bioscoop aanwezig bent.

De Sony Personal 3D-viewer, gadget van het jaar 2012?Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify