22Mei2013

Sony NEX camera app



Sony NEX camera app Motion Shot
Motion Shot legt het bewegende onderwerp met een snel salvo van opnamen vast en combineert elke fractie van de beweging in een enkel beeld. Druk op de sluiterknop en volg de razendsnelle actie van een snowboardstunt of een polsstoksprong. Bevries de schoonheid van wilde vogels die op een meer neerstrijken met de Sony NEX camera app. Of amuseer je met actieopnamen van vrienden, familieleden of huisdieren in beweging. Verfijn elke foto door de lengte van de opeenvolging, het eerste en het laatste frame en fade-in of fade-out te kiezen. De oorspronkelijke reeks continu opnamen wordt samen met de samengestelde foto opgeslagen.

Sony camera app PlayMemories Camera apps
Het aantal PlayMemories Camera apps van Sony neemt snel toe. Breid de mogelijkheden van je camera uit met apps om het toestel te controleren, afbeeldingen te beheren en professioneel ogende effecten te scheppen. Je kunt eenvoudig rechtstreeks met je NEX-5R of NEX-6 camera nieuwe apps aanschaffen. Blader via WiFi of een aangesloten PC door de steeds groter wordende bibliotheek en geef de camera een instant upgrade. De nieuwe PlayMemories Camera Apps voor de NEX-5R en NEX-6 zijn nu in Europa beschikbaar.

Sony NEX camera app voor Android
Een nieuwe Sony NEX camera app voor Android voegt nieuwe functies toe aan PlayMemories Online, de cloud-service van Sony voor foto's en video's. Met een andere originele functie, Photo Book, maak je in enkele eenvoudige stappen prachtige online fotoalbums. De nieuwe Sony NEX camera app selecteert automatisch memorabele kiekjes uit al je geüploade foto's en organiseert ze op datum. Telkens als men de app op de mobiele toestel start, komen andere foto's van vroeger naar voren en worden nieuwe kostbare herinneringen opgeroepen.

Prijs van de Sony NEX camera apps
Met Photo Book kun je in drie makkelijke stappen alle foto's die je in PlayMemories hebt geüpload, organiseren en bekijken. Kies gewoon de foto's die je in het album wilt opnemen. Maak dan een keuze uit acht verschillende thema's. Personaliseer het album met tekst en versieringen. Het album is vervolgens op elk moment op een smartphone, tablet of pc te bekijken. Of nog beter, deel al die herinneringen op bijvoorbeeld Facebook of via e-mail met vrienden en familie. De Sony NEX camera apps Light Shaft en Motion Shot zijn te downloaden voor een prijs van €5,-.

PlayMemories Camera Apps "Motion Shot"



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify