22Nov2013

PRIMEUR: Verbind je smartphone of tablet met de Sony SRS-BTS5



De Sony SRS-BTS50 speaker is voorzien van Bluetooth en NFC functionaliteit. Deze Sony speaker is licht, compact en tegelijk ook stevig en past dus perfect bij je activiteiten buitenshuis. Of je nu gaat kamperen, aan het skaten bent of een houseparty viert - met de Sony BTS50 heb je altijd je favoriete songs bij de hand. De Sony NFC speaker heeft een bijzondere zeshoekige vorm. Die maakt de draadloze speaker niet alleen fraai qua design.

Dankzij Near Field Communication technologie verbind je de smartphone of tablet door deze alleen maar even aan te raken. De Sony SRS-BTS50 draadloze speaker heeft een handige handsfree knop. Dat betekent dat je bij een inkomend telefoongesprek de muziek niet hoeft te pauzeren en zelfs niet naar je smartphone hoeft te grijpen. De draadloze speaker is spatwaterdicht (Verticaal neerdruppelend water veroorzaakt geen schade, zelfs wanneer het product een hoek van maximaal 15° graden maakt ten opzichte van de rechtstaande positie) Een onverwachte regenbui is dus geen ramp. En de herlaadbare interne batterij gaat tot wel 10 uur mee.

De Sony SRS-BTS50 speaker heeft een prijs van € 149,00 inclusief BTW. Het apparaat is leverbaar in drie verschillende kleuren (zwart, blauw, wit). De draadloze speaker is per direct verkrijgbaar.
 



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify