17Mei2016

TIP: Android smartphone kwijt of gestolen?

Zo vind je misschien je toestel terug en kan je alles wissen. Je kunt je Android-apparaat op afstand vergrendelen, traceren, bellen of wissen, waar u ook bent!


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

21Jan2016

Eerste hulp bij Xperia.

Problemen met uw Sony Xperia Smartphone? Toestel gaat niet aan? Toestel laadt niet? Toestel blokkeert? Dit schema kan u helpen! Eerste Hulp Bij Xperia
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

08Apr2015

Klanten Xperience Center Oostende kunnen terecht in Brugge

De vestiging van Xperience Center in Oostende sluit de deuren wegens einde huurcontract. Voor garantie en ondersteuning, advies en aankoop bij uitbreiding of vernieuwing zijn de klanten van Oostende steeds welkom bij Xperience Center Brugge.Lees meer  reacties
Deel dit artikel

Show my pc

Remote software om uw computerscherm door ons te laten overnemen: showmypcDeel dit artikel

05Apr2014

Voorkom telefoonfraude bij technische ondersteuning

Cybercriminelen versturen niet enkel frauduleuze e-mailberichten en zetten niet alleen valse websites op. Ze kunnen u ook opbellen en beweren dat ze van Microsoft zijn. Ze bieden u aan u te helpen bij het oplossen van uw computerproblemen of ze verkopen u een softwarelicentie.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

13Nov2013

Uitgelegd: HDMI ARC

Tegenwoordig vinden we bij de nieuwste televisies, Blu-ray spelers en receivers de HDMI ARC-functie terug. Niet iedereen is echter vertrouwd met deze term en weet niet wat die precies inhoudt. In dit artikel leggen we de techniek uit.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Okt2013

Data Recovery

Data kan op talrijke manieren opeens verdwijnen, onbruikbaar worden, niet meer te bewerken zijn...
Blikseminslag, verouderde hardware, waterschade, beschadigde media, … er zijn zoveel redenen waardoor gegevens verloren kunnen gaan. Als een backup van uw nodige data of foto's ontbreekt, betekent dit een ramp voor uw bedrijf of voor u persoonlijk. In het overgrote deel van de gevallen is deze verloren data echter wel te recupereren.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Nov2012

TIP: Gestolen of verloren GSM blokkeren

Gestolen GSM voortaan makkelijk te blokkeren.
Hoe doe ik het?

Mijn GSM moet langer rinkelen.
Hoe doe ik het?

Je wil anoniem bellen.
Hoe doe je het?

Lees meer  reacties
Deel dit artikel

30Jan2012

Nieuwe firmware voor de PRS-T1 e-bookreader

Sony heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de PRS-T1 e-bookreader. De firmware is 104MB groot en te downloaden voor installatie vanaf een Windows- of Mac OS X-computer. De firmware, die versienummer 1.0.04.12210 meegekregen heeft, moet diverse problemen verhelpen, waaronder bugs bij het omslaan van de bladzijde en het niet meer reageren van het touchscreen.

Klik hier voor meer info.
Deel dit artikel

Dienst Na Verkoop

Support nodig? Kan je hier terugvinden:

  • Sony audio/video: op het web of telefonisch op nr 070/222.130
  • Vaio: op het  web of telefonisch op nr 02/717.32.18 
  • Verrijk of deel uw kennis! Meld je vandaag nog aan bij het forum en deel mee in de duizenden praktische tips en adviezen om het meeste uit je Sony product te halenSinds de start is Sony Center Brugge een SerVIPoint. Indien uw Sony toestel service nodig heeft, kan u steeds terecht bij ons. De technische dienst volgt elke herstelling nauwkeurig op. Zo kunnen wij u een efficiënte service garanderen en uw toestel zo snel mogelijk hersteld terugbezorgen.

U kan bij Sony Center terecht:
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify