11Sep2011

Canton your_World IFA wereld premiere: your beats everywhereOm het simpel te houden bestaat het assortiment your_World uit twee zenders en twee ontvangers. Al deze producten kunnen in willekeurige samenstelling met elkaar verbonden worden.

Twee soorten zenders:

your_Stick
een USB adapter voor PC en MAC, voor draadloze overdracht van audiobestanden. Deze “dongel” beschikt ook over een extra 3,5mm jack audiobron ingang. Reikwijdte tot ca. 20 meter. Leverbaar september/oktober.
Verkoopprijs € 109,-

your_Dock
een dockingstation voor iPhone en iPod met oplaadfunctie. Beschikt over een extra 3,5mm jack audiobron ingang. Ook een line-out voor het aansluiten op een hifisysteem is voorhanden.
Bediening op afstand van de iPod/Phone basisfuncties is mogelijk via de afstandsbedieningen van de ontvangers Your_Duo en Your Solo.
Reikwijdte tot ca. 20 meter.
Leverbaar september/oktober. Verkoopprijs € 159,-


Twee soorten ontvangers:

your_Duo
een paar stijlvolle actieve speakers (2 x 50W), Beide luidsprekers hebben een eigen ontvanger en hoeven niet met elkaar verbonden te worden. Incl. afstandsbediening voor aan/uit, zender/bron keuze, volume, mute en met de basisfuncties om iPod/Phone te bedienen.
Afmetingen(HxBxD): ca. 24 x 14 x 16 cm.
Leverbaar in hoogglans wit en zwart.
Verkoopprijs € 499,- per set.

your_Solo
Mobiel stereo actief 2 x 50W basreflex luidsprekersysteem (soundstation). Incl. afstandsbediening voor aan/uit, zender/bron keuze, volume, mute en met de basisfuncties om iPod/Phone te bedienen. Leverbaar begin 2012 in hoogglans zwart en wit.
De verkoopprijs is nog niet vastgesteld.


Ter completering kan op termijn ook een subwoofer aangesloten worden

your_Sub
Compacte actieve subwoofer met 2 x 100W muziekvermogen. Niveau- en overgangsfrequente zijn regelbaar. Leverbaar begin 2012 in hoogglans zwart en wit. De verkoopprijs is nog niet vastgesteld.


Werking in het kort:
• Er kunnen maximaal 3 zenders (your_Stick en/of your _Dock) in één (woon) omgeving gebruikt worden. Aan elke zender kunnen in principe een onbeperkt aantal ontvangers (your_Duo, your_Solo, your_Sub) gekoppeld worden, verdeeld over maximaal 3 luisterzones.
• Op de zender wordt het zendkanaal (bron) ingesteld, rood, groen of blauw.
• Via de afstandsbediening van de ontvanger kan gekozen voor een bepaalde zender (bron). Op de voorzijde van de ontvanger gaat dan een rode, groene of blauwe LED branden ter indicatie.
• Op de ontvanger(s) wordt door middel van een schuifschakelaar de gewenste zone (1,2 of 3) ingesteld, waartoe de ontvanger moet behoren.
• Bij volumeregeling via de afstandsbediening worden alle ontvangers in een geselecteerde zone gelijktijdig geregeld. Dat kan gezien worden als een zogenaamde “party-mode”. Meerdere ontvangers in één ruimte kan natuurlijk ook. Indien één van de deelnemers in de zone voor een andere zender kiest, kan daar individueel het volume geregeld worden, zonder dat andere deelnemers in de zone beïnvloed worden.
• Beide zenders hebben een extra 3,5mm jack audioingang. Zodra hierop iets aangesloten wordt zal deze als prioriteit worden geschakeld. Denk hierbij b.v. aan een hifisysteem, MP-3 speler, TV, uitgang van een audiostreamer, etc.

Dit is wat echt Plug & Play genoemd mag worden.
Gebruik deze link om direct op de Canton site naar te gaan:
http://www.canton.de/de/flexidelity/serie/your_world.htmTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify