13Jun2018

Overal WiFi – ook in de tuin.

De zomer staat voor de deur, en dat betekent urenlange ontspanning in de buitenlucht. Met een stabiele WiFi-verbinding voor tablet en smartphone kunt u probleemloos muziek en video’s streamen. Dat is tenminste de theorie...


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

03Mei2018

Een snelle wifi-verbinding. Overal in uw huis.

Wordt uw WiFi-signaal ook steeds zwakker hoe dichter u bij de zolder komt? Wilt u voor het slapengaan nog even genieten van uw playlist of lievelingsserie, maar kunt u nog steeds slechts dromen van storingsvrij streamen? Wilt u bij mooi weer uw kantoor naar uw terras verplaatsen, maar heeft u daar helaas geen betrouwbare ontvangst?


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

02Dec2016

dLAN® 550+ WiFi Powerline - Meer capaciteit – Meer bereik – Meer mogelijkheden

De dLAN® 550+ WiFi adapter van devolo biedt veel meer dan alleen snel internet. Met de Powerline adapter surft u direct via LAN en WiFi in elke kamer – en dat dankzij de exclusieve range+ technologie nog stabieler bij een verbeterd bereik. Kies voor de krachtigste dLAN adapter van de 500-Mbit-klasse en haal het beste uit uw WiFi. 


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

03Maa2015

Met Devolo is uw draadloos thuisnetwerk heel eenvoudig.

Het huis van de toekomst kunt u nu al beleven – tussen uw eigen vier muren. Want devolo biedt u met dLAN® (direct Local Area Network) een snel en betrouwbaar thuisnetwerk. Bijzonder gemakkelijk te installeren en later naar believen uitbreidbaar. Daarbij verbindt het alle netwerkapparaten via de stroomleidingen in huis en breidt het uw internetaansluiting zo betrouwbaar uit tot elke ruimte. Van IT tot moderne amusementselektronica. Altijd zoals u het wilt – zonder lange kabels. In de hele woning en in heel het huis. Maak uw huis klaar voor de toekomst van het internet. Eenvoudig en snel.


Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify