17Mei2017

Buiten van muziek genieten met de KURV.

Geen barbecue zonder beats, geen buitenfeestje zonder decibels. Een beetje gastheer zorgt naast spijs en drank ook altijd voor een streepje muziek. Met de nieuwe buitenluidspreker KURV in de tuin is de sfeer compleet!


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

12Sep2013

ARTSOUND INTIIMI RE2080 REVIEW

Artsound Intiimi RE2080. Een strakke inbouw-luidspreker van Belgische makelij die een top geluidskwaliteit belooft, dat schreeuwt om een review.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

18Maa2011

Gloednieuwe multiroom Art54/ART8.8 gaat twee stappen verder

Gloednieuwe multiroom Art54/ART8.8 gaat twee stappen verder

Ook in 2011 blijft ArtSound investeren in slimme audio-oplossingen op maat van elke omgeving. Daarom hebben onze meest gesofisticeerde audioverdeelsystemen, de ART 5.4 en de ART8.8, een nieuw jasje gekregen. Voortaan beschikken ze over de volgende features:

  • een geïntegreerde webserver. Die staat in voor bediening op afstand (IP), toestelconfiguratie en audiomanagement;
  • toegang tot gedeelde netwerkschijven of een netwerk-PC;
  • een event scheduler. Zo volgt de ART jouw dagritme. Je kunt hem programmeren als wekker in de slaapkamer en aansluitend chronologisch muziek laten leveren in de badkamer, keuken of woonkamer;
  • zone Linking: via een eenvoudige tool bedien je met één knop, meerdere zones van dezelfde muziek
  • een alfabetische zoekfunctie in de audiodatabase.


Met deze extra’s gaan ART5.4 en ART8.8 een stap verder, terwijl hun concept onaangeraakt blijft. ArtSound levert met de ART5.4 en de ART8.8 clevere multiroomoplossingen, die je op verschillende geluidsbronnen kunt aansluiten. De ART5.4 bedient tot vier ruimtes, met twee FM-zenders en twee audio-ingangen. Bovendien kun je ook digitaal geluid laten afspelen vanaf een USB-toestel, een SD-geheugenkaartje of via shared media. De ART8.8 doet hetzelfde, maar kan tot 8 ruimtes bedienen.

Deze audioverdeelsystemen worden geleverd met een ultrahandige afstandsbediening, volgens het Zigbee-principe. Richten hoeft niet en het signaal wordt altijd perfect opgevangen. ’s Ochtends een stuk Bach om te ontwaken, Coldplay bij het douchen en Kylie tijdens het ontbijt? Het kan vanaf nu in een handomdraai, dankzij de geüpdatete ART5.4 en ART8.8

Meer info
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify