03Mei2018

Een snelle wifi-verbinding. Overal in uw huis.Wordt uw WiFi-signaal ook steeds zwakker hoe dichter u bij de zolder komt? Wilt u voor het slapengaan nog even genieten van uw playlist of lievelingsserie, maar kunt u nog steeds slechts dromen van storingsvrij streamen? Wilt u bij mooi weer uw kantoor naar uw terras verplaatsen, maar heeft u daar helaas geen betrouwbare ontvangst?
Dan is „Multiroom WiFi“ (met mesh-technologie) de oplossing. Dat zijn producten die een snelle en stabiele wifi-verbinding garanderen, in elke kamer van uw huis. Precies daarvoor biedt devolo dankzij de combinatie van innovatieve technologieën de beste oplossing op de markt. En u kunt zonder storingen streamen, gamen en surfen, met meer efficiëntie en plezier. Ook u kunt rekenen op de jarenlange marktleider! 
Voor gebruik thuis beveelt devolo in het bijzonder twee pakketten aan: Het basispakket, dLAN 550 WiFi Network Kit, is compact en betrouwbaar. Het premium pakket, Multiroom WiFi Kit, biedt nog meer prestaties.Dikke muren, ondoordringbare materialen, grote afstanden – in veel woningen stoten routers op grenzen. Met als gevolg: een zwakke tot slechte wifi-verbinding en een slecht humeur.  Met ‘Multiroom WiFi’ van devolo in uw huis zijn er geen grenzen meer – en hoeft u zich niet langer te ergeren, tenminste niet over uw thuisnetwerk. Geniet van een sterk wifi-netwerk met een supersnelle en uiterst stabiele verbinding overal in uw huis. 

Nu te koop in Xperience Center!Tags: computer -


Officieel agent van

Unify
Unify