12Jun2014

DesignMount, de nieuwe TV-wandsteun.Het begon allemaal 40 jaar geleden,

toen de oprichter van Vogel's zijn persoonlijke zoektocht begon naar perfectie in A/V-accessoires....

En de tocht gaat nog steeds verder. Toen we onze jonge ontwerpers uitdaagden om de allermooiste tv-wandsteun ooit te ontwikkelen, haalden ze hun inspiratie uit het rijke erfgoed van Vogel's op het gebied van vormgeving en techniek. Ze vonden het concept tv-wandsteun opnieuw uit door elk aspect ervan opnieuw te bedenken, materialen, vormgeving, flexibiliteit en functionaliteit.  Met gepaste trots introduceert Vogel's de nieuwe, flexibele DesignMount.

Een opvallen luxueus uiterlijk en gevoel
De ontwerpers van Vogel's hebben hun hart en ziel gelegd in de creatie van dit kunstwerk. Met Vogel’s DesignMount waait een verfrissende bries door de wandsteunenmarkt.  Dit unieke wandsteunconcept is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van design die hun luxueuze tv willen verrijken met stijlvolle accessoires.

Vogel's blijft gedurfde, opvallende, eersteklas producten op de markt brengen. Een goed voorbeeld is Vogel’s THIN 345 – meer dan twee jaar nummer één op de GFK-hitlijst. Met de nieuwe DesignMount introduceert Vogel's een product dat ook waardevol is voor retailers. Vogel’s DesignMount is de logische volgende aanvulling op het assortiment van Vogel’s, waarin voor elke klant, met welke wensen en eisen dan ook, de juiste bevestigingsoplossing te vinden is. De win-winsituatie die retailers van Vogel's verwachten. 


Eén prachtig systeem

De DesignMount NEXT 7345 vouwt u moeiteloos zo tegen de wand dat er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40” - 65” (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg.

In de 100 cm lange kabelkolom NEXT 7840 komt de afwerking in geborsteld aluminium van de DesignMount terug. De tv-wandsteun kan op de ideale kijkhoogte aan de kolom worden bevestigd. In de kolom kunnen tot 10 kabels worden weggewerkt.

Het voordeel van Vogel’s AV multi-drager NEXT 7825 zijn de brede schappen. Uw waardevolle apparatuur staat veilig op dit stevige meubel. Perfect voor een Blu-ray-speler, gamingapparatuur en -consoles, centrale luidspreker, enzovoorts. Het zwarte rookglas zorgt voor een chique uitstraling. U kunt meer dan een drager gebruiken om al uw apparatuur een plek te geven.

En om het systeem compleet te maken, hebben we voor de DesignMount ook een Sound Bar-oplossing ontwikkeld. Er is een drager die aan de kabelkolom kan worden bevestigd (SOUND 3400) en een drager die aan de steun zelf wordt bevestigd, zodat het geluid naar elke plek in de kamer kan worden gericht (SOUND 3450).

Winnaar iF product design award!

Vogel's is zeer trots dat de DesignMount is toegekend met de iF design award 2014. De befaamde internationale organisatie iF is opgericht en 1953. De iF product design awards behoren tot de belangrijkste design awards in de wereld.

Vogel's garandeert kwaliteit en ondersteuning

Evenals de rest van het assortiment van Vogel's' is dit een kwaliteitsproduct waarvoor levenslange garantie van Vogel's geldt. Het bedrijf biedt een reeks materialen voor verkoop en verkoopondersteuning, om retailers te helpen volop te profiteren van de Vogel's DesignMount.

Vogel’s DesignMount valt zeker op in het schap, dankzij het iconische design en de kwaliteit van de afwerking.

Vogel's DesignMount (NEXT 7345)Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify