05Nov2018

Laat je tv weer een opvallend stukje interieurarchitectuur zijnNEXT OP1: de tv-vloerstandaard wordt designmeubel

De NEXT OP1 is een moderne vrijstaande standaard voor je tv. Scandinavisch design dat gekenmerkt wordt door de functionele eenvoud. De strakke driepoot, gemaakt van licht eikenhout past in iedere inrichting. Op de houten standaard worden rvs bars bevestigd en zorgen voor een oerdegelijke constructie. Met de accessoire OPHANG (afzonderlijk verkgrijgbaar) bevestig je een console of tv-ontvanger met lederen riemen aan de achterzijde van de tv. De NEXT OP1 is geschikt voor tv’s van 46” tot 70” en maximaal 40 kilogram.

The Quality Signature

De NEXT OP1 van Vogel’s is niet alleen bijzonder mooi vormgegeven, maar voldoet ook aan alle kwaliteitseisen die Vogel’s aan haar producten stelt. Een solide en sterke constructie, want bij Vogel's staat veiligheid voorop. Ook wordt het hout met zorg geselecteerd en denken we hierbij aan mens en milieu. Als onderdeel van de 'The Quality Signature' van Vogel's ben je altijd verzekerd van: betrouwbaarheid, design, innovatie en gebruiksgemak.
 

Prijs & beschikbaarheid

Kom de NEXT OP1 zien in de showroom van Xperience Center Brugge. De prijs is 799€

 

Optie: NEXT OPHANG Console houder

De tijd dat je console uit het zicht moest blijven, is voorbij. Voor iedereen die een tv-decoder of spelconsole op de TV wil aansluiten zonder dat kronkelende kabels de strakke lijnen van de OP1 bederven, is er de accessoire OPHANG.
Deze accessoire, die met grote aandacht vervaardigd is uit staal en leer, zorgt ervoor dat de console en de kabels uit het zicht blijven maar toch gemakkelijk bereikbaar zijn. Zelfs de stroomkabels zijn niet te zien, deze worden via een slim verborgen kanaal in de achterste staander van de driepoot naar de vloer worden geleid. 
Prijs: 99€


Vogel's NEXT OP1 | TV floor standTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify