02Dec2016

dLAN® 550+ WiFi Powerline - Meer capaciteit – Meer bereik – Meer mogelijkhedenDe dLAN® 550+ WiFi adapter van devolo biedt veel meer dan alleen snel internet. Met de Powerline adapter surft u direct via LAN en WiFi in elke kamer – en dat dankzij de exclusieve range+ technologie nog stabieler bij een verbeterd bereik. Kies voor de krachtigste dLAN adapter van de 500-Mbit-klasse en haal het beste uit uw WiFi.

De dLAN adapter past in elk stopcontact en is ook zonder voorkennis in een handomdraai geïnstalleerd. De stekker brengt het routersignaal direct via de stroomleiding in elke kamer. Daardoor bent u niet langer afhankelijk van het bereik van uw router, maar gebruikt u het internet flexibel in het hele huis. De ideale oplossing voor grenzeloos surfen en streamen!

De nieuwe devolo dLAN® 550+ WiFi Powerline 


Een supersnel netwerk: tot wel 500 Mbps via het elektriciteitsnetwerk, wat gelijktijdig surfen, HD-streamen, online-gamen, etc. mogelijk maakt..
Perfecte WiFi met maximaal 300 Mbps creëert een optimale verbinding voor smartphone, tablet en laptop.
De exclusieve devolo range+ Technology zorgt voor een aanzienlijk groter bereik en meer stabiliteit en maakt de dLAN® 550+ WiFi tot de krachtigste dLAN®- adapter in de 500-Mbps-klasse.
 Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify