17Feb2017

Nieuw! Sonorous SideboardBij Xperience Center kiest u uit een ruim gamma van tv-meubelen, vrijstaand, zwevend, trendy, modern,.... in verschillende kleuren, houtafwerkingen, met of zonder wieltjes, met je Led tv opgehangen aan de tv-steun, het is allemaal mogelijk.
Kom even langs om kennis te maken met ons ruim aanbod in kwaliteitsvolle TV-meubels van "Sonorous Sound and Vision in Style" waarvan diverse modellen zijn opgesteld in onze showroom! Al onze meubels zijn kant en klaar, doe het zelf toestanden zijn hier niet aan de orde. Indien gewenst kunnen wij ook instaan voor de thuislevering en plaatsing.

De nieuwste 2017 catalogus Sonorous Elements (met sideboard) en Sonorous Furniture

SONOROUS "SOUND AND VISION IN STYLE"
Wij bieden u een ruim aanbod in Sonorous Flat-Tv Meubels waarbij talrijke kleuren combinaties en afwerkingen tot de mogelijkheden behoren. 

Sonorous is één van de weinige Europese specialisten in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige , betaalbare en stijlvolle Audio-Video meubelen , TV stands , muurbeugels en een uitgebreid accessoire gamma.

Met de "Elements", "MOOD Glass & Wood" en "Studio" Serie vindt U zeker een Sonorous Tv-meubel aangepast aan uw interieur en Flat-Tv. Speciaal voor u hebben we dan ook een groot aantal Tv-meubels opgesteld in onze showroom.

Elements
Met Sonorous Elements hebt u diverse mogelijkheden dankzij de verschillende elementen die kunnen samen gevoegd worden tot een compleet wandmeubel. Een Elements Tv meubel is steeds inclusief IR transmissie syteem waardoor de kast niet open moet voor de bediening van uw apparatuur.

 Tags: meubel -


Officieel agent van

Unify
Unify