26Sep2014

Sony NWZ-A15 WalkmanDe Sony Walkman is een draagbare high-resolution audio-speler voor echte muziekliefhebbers. Deze is uitgerust met de digitale S-Master HX-versterker van Sony. Deze geavanceerde technologie verwerkt op accurate wijze enorme hoeveelheden audiodata met een grote bandbreedte, terwijl ruis en vervorming tot een minimum worden beperkt. Het systeem werkt ook uiterst efficiënt: de batterij gaat tot wel 30 uur mee wanneer je naar muziek in hoge resolutie luistert, of maar liefst 50 uur in MP3-kwaliteit.


Sony NWZ-A15 Walkman

De Sony Walkman player is voorzien van snufjes die je ook vindt bij Hi-Fi componenten uit de top van het assortiment, zoals het gebruik van uiterst zuivere, loodvrije soldeermetalen voor een zeer gedetailleerd geluid met evenwichtige, top-, midden- en bastonen. De kabel is versterkt met extra dikke draden voor minder impedantie (weerstand), minder geluidsvervorming en diepere bastonen. De bijzonder degelijke, gegoten aluminium behuizing gaat elektrische ruis tegen en stabiliseert daarmee de geluidsweergave. In plaats van de gebruikelijke keramische condensatoren is gebruik gemaakt van een POSCAP condensator van hoge kwaliteit die als aanvoerpomp dient voor de S-Master HX digitale versterker om ruis en vervorming nog verder tegen te gaan.
 

Sony Walkman speler

Ook als je luistert naar CD opnames met een lage bitrate of zwaar gecomprimeerde MP3-bestanden zorgt de DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) HX-technologie voor aanmerkelijk betere geluidskwaliteit. Verloren hoogfrequente geluidsinformatie wordt op slimme wijze hersteld, zodat je meer van alle muziek hoort dan op een cd-speler. Zo kun je rekenen op een bijna-HR-geluid voor je hele muziekcollectie. Er is volop ruimte voor enthousiaste muziekliefhebbers. Het interne geheugen van 16 GB kan worden uitgebreid dankzij de microSD geheugenkaart compartiment waarin voor een nog uitgebreidere audio collectie.
 

Sony Walkman prijzen

De Sony NWZ-A15 prijs bedraagt €200,- inclusief BTW. De Walkman speler is binnenkort verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. De Sony MP3 speler wordt standaard geleverd met Nederlandstalige handleiding en 2 jaar garantie. 

Sony NWZ-A15 WalkmanTags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify