12Dec2018

De beste draadloze koptelefoons van 2018: Sony 1000XM3

Een degelijke ruisonderdrukking (noise cancelling), een lange levensduur van de batterijen, een aangename pasvorm,  een sterk design, een koppeling met een stemassistent en bijzonder degelijk geluid....


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Nov2018

DAB+ week

Deze week is het DAB+ week in België. Radio staat sterk in Vlaanderen: 80 % van alle Vlamingen luistert dagelijks radio. De gemiddelde luisterduur in Europa is 4,5 uur.
Het medium heeft troeven in een snel veranderend medialandschap en ondanks andere mediaplatformen (Spotify, YouTube,...) blijft radio goed overeind. De radio is onze vriend door unieke mix van informatie, muziek en sterke presentatoren.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

02Mei2018

Breng het festival overal met je mee met Sony’s nieuwe speakers!

Kom je net uit een winterdip? Laat je verrassen door deze veelzijdige speakers en bouw een geweldig feest. Geef je favoriete nummers een stevige bas en maak je feest nog beter met LIVE SOUND, Party Booster en flitsverlichting.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

17Nov2017

PRIMEUR: Nooit klonk stilte zo mooi

Het is al een tijdje merkbaar: hoogwaardige audio wint terug aan belang. Hoofdtelefoons die én goed geluid én goede ruisonderdrukking bieden zijn niet zo makkelijk te vinden. Sony introduceert de three brothers: 3 hoogwaardige Noice Canceling hoofdtelefoons, meteen bekroond door What's Hifi.  Xperience Center bekeek (en beluisterde) in hoeverre dat terecht is.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Maa2017

Sony soundbars in compacte uitvoering

Sony lanceert een nieuwe serie soundbars in een erg compacte vormgegeving met bijhorende subwoofer. Het geluid wordt verbeterd dankzij S-Force PRO Front Surround, waarmee filmgeluiden meer tot leven komen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

10Jun2016

Promoties voor Papa's

Enkele leuke geschenkjes aan promoprijsjes voor vader(dag)Deel dit artikel

27Jan2016

Sony zet in op DSD, draadloos surround en hoofdtelefoons

Vorige maandag waren wij aanwezig op de Sony dealerdagen te Brussel. We vonden een kort verslag op FWD-Magazine en willen dit graag met u delen
Deel dit artikel

07Jan2016

Sony richt zijn pijlen op high-res vinyl.

Waar op de CES-beurs in Las Vegas veel andere merken het vooral over keukenapparatuur met beeldschermen hebben en zelfrijdende auto's, richt Sony zich op de audiofielen onder ons door een nieuwe platenspeler aan te kondigen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

26Sep2014

Sony NWZ-A15 Walkman

Sony introduceert de A15 Walkman. De fraai vormgegeven Sony NWZ-A15 Walkman is 's werelds kleinste, lichtste digitale high-resolution audio muziekspeler met zeer hoogwaardig en gedetailleerd geluid.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

09Feb2014

PRIMEUR: Shake-5 2400Watt Party Maker

Versterk uw feesten met een stevig geluid van 2400 W. Speel draadloos muziek af met één aanraking via NFC. Maak uw eigen veelkleurige dj-effecten. Maximaal muziekgenot.

Meer info en bestellen.
Een filmpje
 
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify