21Jan2016

Eerste hulp bij Xperia.

Problemen met uw Sony Xperia Smartphone? Toestel gaat niet aan? Toestel laadt niet? Toestel blokkeert? Dit schema kan u helpen! Eerste Hulp Bij Xperia
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

19Aug2015

Primeur: De Sony Xperia Z4 tablet

Tablet of laptop? Waarom zou je kiezen? Schakel probleemloos van werken naar spelen, en weer terug met de Xperia™ Z4 Tablet.
De lichtste waterdichte tablet van 10,1 inch. Het helderste 2K-scherm. 32Gb, 4G, de krachtigste processor in de sector. Met het Bluetooth®-toetsenbord wordt het onmiddellijk een krachtig mobiel kantoor.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Dec2014

Primeur: Sony Tablet Xperia Z3 Compact

Samenvatting:
Laat je niet bedriegen door zijn dunne profiel, de Sony Xperia Z3 Tablet Compact heeft heel wat pk's en uithoudingsvermogen onder de motorkap.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Aug2014

Sony Xperia Z2 Tablet wint de EISA Award 2014-2015

Sony ontving voor haar Sony Xperia Z2 Tablet de EISA Award 'Europese Tablet 2014-2015'. Vorig jaar won Sony deze Award ook al met z'n voorganger.
Zo slank, zo stijlvol, zo strak - de Sony Xperia Z2 Tablet is zonder twijfel een EISA-winnaar.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

15Apr2014

Test: Sony Xperia Tablet Z2

Sony’s nieuwste tablet is er een van superlatieven: het is de dunste, snelste en lichtste tablet in zijn categorie. Wij namen het toestel alvast even onder handen.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

04Apr2014

Sony Vaio Tap 11

De Sony Vaio Tap 11 is eerder een tablet waar je productief op kan werken in plaats van een laptop. Een geslaagde formule.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

18Dec2013

PRIMEUR: MultiFlip Vaio

Een dunne laptop met een krachtig geluid voor een intense beleving.
Strak vormgegeven VAIO® Fit 15E met glashelder geluid en rijk volume. Laptop voor muziek en films met krachtig geluid dankzij de grote speakers, ingebouwde subwoofer en het glasheldere ClearAudio+. Samen met vrienden genieten van films en YouTube video's met een rijker, realistisch geluid. Met één handbeweging verbinding maken met je NFC hoofdtelefoon of speakers en onmiddellijk naar je favoriete muziek luisteren. Het optionele touchscreen met Windows 8 geeft je eenvoudige toegang tot alles wat je leuk vindt.

Meer info, modellen en bestellen:

SVF15N1S2ES: 15.5" MultiFlip i5-processor
SVF13N1L2ES: 13.3" MultiFlip i5-processor
SVF13N1X2ES: 13.3" MultiFlip i7-processor
Een filmpje
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Dec2013

Sony Xperia Tablet Z: Europese tablet van het jaar 2013-2014

De EISA (European Imaging and Sound Association), de grootste vereniging van multimediatijdschriften in Europa, heeft de Sony Xperia Tablet Z bekroont met de prestigieuze EISA Award voor 'Europese tablet van het jaar 2013-2014'.  Hier meer info en kopen
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

21Mei2013

Met de tablet in bad

Met de Xperia Tablet Z brengt Sony een nieuwe tablet uit, de eerste binnen de Xperia-lijn. Het ultradunne design en waterdichte eigenschappen moeten het apparaat mobieler dan ooit maken.
Sony lanceerde eerder al een echte topsmartphone, de Xperia Z. Nu richt het bedrijf zich op de tabletmarkt met de Xperia Tablet Z.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

14Maa2013

Sony komt met ‘Zwitsers zakmes’ voor smartphones en tablets.

Wil je foto’s uitwisselen via een geheugenstick, maar mist je tablet een USB-poort? Of zit je smartphone intussen zo vol dat er geen mp3 meer bij past? Het zijn maar een paar voorbeelden van situaties waarin de Portable Wireless Server van Sony uitstekende diensten kan bewijzen.
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify