02Mei2018

In de kijker: met de FDR-AX700 leg je ieder detail vast!

Blijf gefocust met deze nieuwe Handycam. Met snelle, betrouwbare, automatische, scherpstelling en AF-punten die 84% van het scherm bedekken zodat uw eigen video's er helder uitzien. U krijgt zelfs nog meer precisie met 4K HDR-kwaliteit. 


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

13Apr2016

PRIMEURS! Sony TV's en camera's.

Enkele nieuwe Sony-toestellen zijn aangekomen: 4K TV's met HDR-ondersteuning en Android TV, Alpha digitale reflexcamera en een compacte 4K Handycam.Deel dit artikel

26Jan2016

Review: Vier actiecamera's voor op wintersport

Het skiseizoen is op gang gekomen en camera’s op de hoofden van skiërs zijn inmiddels niet meer weg te denken van de piste. NU.nl nam vier actiecamera’s van Gopro, Garmin, Tomtom en Sony mee naar de Oostenrijkse Alpen om te kijken hoe ze het doen. Sony wint met 4 sterren en laat de GoPro Hero 4, TomTom Bandit en Garmin Virb achter zich. Leve Sony! Lees het volledige artikel hier.
Deel dit artikel

Deel dit artikel

01Jul2015

Gratis 16Gb bij een Sony Actie Camera

Avontuurlijk aangelegd? Fietser, surfer, skiër, boarder? Deze robuuste Action Cam is perfect voor het maken en delen van foto's en video's. Altijd klaar voor actie! De HDR-AS30V camera is uitgerust met GPS, NFC en ingebouwde wifi. Uit voorraad beschikbaar en nu GRATIS 16Gb microSD-kaart


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

03Apr2015

Primeur: 4K-kwaliteit in uw handpalm

Professionele kwaliteit in uw hand.
Beleef herinneringen opnieuw in rijke 4K-resolutie met circa 4x meer detail dan Full HD. De nieuwe ongeëvenaarde FDR-AXP33 biedt Balanced Optical SteadyShot™ en een ZEISS®-lens voor optimale beeldkwaliteit.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

19Sep2014

Sony foto- en videocamera's in de webshop

Een compacte 'broekzak' camera of liever een compacte reflex, of een volwaardige reflex-camera? We hebben het allemaal!
Klik hier voor de Compacte Cyber-shot cameraILC systeemcameraAlpha reflexcamera en objectieven.
Ziehier de Handycam videocamera's.
Deel dit artikel

15Mei2014

Handycam videocamera prijzen & promoties.Deel dit artikel

19Mei2014

HDR-CX900 Superieure sensor en kwaliteit.

Neem uiterst detailrijke filmbeelden op met de CX900E Handycam®. De grote, ultragevoelige 20MP 1.0-type Exmor R™ CMOS-sensor legt alle details vast en zorgt voor prachtig wazige achtergronden. En dat ook bij weinig licht dankzij de krachtige ZEISS Vario-Sonnar T*-lens. Je hoort nog meer details dankzij de opnames in 5.1-kanaals Surround Sound.
Meer info


Deel dit artikel

08Mei2014

PRIMEUR: ‘s Werelds kleinste, lichtste 4K camcorder

De FDR-AX100E Handycam® is ‘s werelds kleinste en lichtste 4K camcorder. Je legt er probleemloos films mee vast met vier keer zoveel detail als Full HD.
Nu voorradig en te koop in Xperience Center Brugge of op de webshop.

 
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify