16Sep2015

Lenteschoonmaak voor uw pc.

Werkt uw computer trager en trager? Duurt het opstarten een eeuwigheid?
Dit kan snel verleden tijd zijn! Maak vandaag nog een afspraak met Xperience Center voor een grondige schoonmaak van uw teerbeminde toestel. Of kies voor de Ferrari onder de harde schijven: met een Solid State Disk gaat het sneller, stiller, betrouwbaarder en zuiniger.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

Xperience Center Brugge IT-services

Bij Xperience Center Brugge kan u ook terecht voor een uitgebreide waaier van IT-services: aankoopadvies op maat, klaarmaken van uw computerback-up en overdracht van uw gegevens, clean-up of herinstallatie zonder verlies van gegevens, data-recovery, WiFi optimalisatie.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Sep2015

Waarom SSD kiezen?

Sneller opstarten, snellere programma's, lager energieverbruik en langere levensduur. De upgrade van een klassieke harde schijf naar een Solid State Drive biedt een hoop voordelen. Xperience Center heeft steeds voorraad van SSD-schijven de upgrade snel en vlot kan gebeuren.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Aug2015

Is uw VAIO klaar voor Windows 10?

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 10, is geïntroduceerd op 29 juli.  Sony heeft de prestaties van de meeste VAIO computers met Windows 10 getest. Benieuwd als uw Vaio klaar is voor Windows10 ?


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

27Feb2015

8 tips voor betere WiFi-ontvangst.

In de huidige maatschappij is WiFi onmisbaar geworden. Iedereen is aangesloten op het web, het is belangrijker dan ooit om dat vitale internet overal in huis beschikbaar te hebben .
Een traag draadloos netwerksignaal is iets waarmee we allemaal wel eens mee te maken hebben. Tegenwoordig is onze internet snelheid al heel snel te noemen, maar we willen nog sneller internet.  Enkele korte tips hoe je je internet snelheid en de bereikbaarheid kunt optimaliseren in een paar stappen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

18Sep2014

Ciao, Vaio: memorabele Sony-laptops van weleer

Begin dit jaar is Sony gestopt met de Vaio-computers. Sony moest fors reorganiseren. Een van de maatregelen: het afstoten van de Vaio-tak.
Een terugblik op de favoriete Vaio's van weleer.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

05Apr2014

Voorkom telefoonfraude bij technische ondersteuning

Cybercriminelen versturen niet enkel frauduleuze e-mailberichten en zetten niet alleen valse websites op. Ze kunnen u ook opbellen en beweren dat ze van Microsoft zijn. Ze bieden u aan u te helpen bij het oplossen van uw computerproblemen of ze verkopen u een softwarelicentie.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

04Apr2014

Sony VAIO Pro 13

Betaalbaar, 1,06 kilo en 13,3 inch Full HD touch
Het is best een prettige werkplek. Het scherm van de VAIO Pro fungeert als een soort hefboom waardoor de laptop een beetje schuin komt te staan en ook dat is prettig bij het schrijven. Het is echter niet alleen handig, maar ook echt nuttig voor de koeling. Het ontwerp van de VAIO Pro is herkenbaar Sony. Met een 13,3 inch scherm en een gewicht van 1,06 kilo is het een echt vedergewicht.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

04Apr2014

Sony Vaio Tap 11

De Sony Vaio Tap 11 is eerder een tablet waar je productief op kan werken in plaats van een laptop. Een geslaagde formule.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

18Dec2013

PRIMEUR: MultiFlip Vaio

Een dunne laptop met een krachtig geluid voor een intense beleving.
Strak vormgegeven VAIO® Fit 15E met glashelder geluid en rijk volume. Laptop voor muziek en films met krachtig geluid dankzij de grote speakers, ingebouwde subwoofer en het glasheldere ClearAudio+. Samen met vrienden genieten van films en YouTube video's met een rijker, realistisch geluid. Met één handbeweging verbinding maken met je NFC hoofdtelefoon of speakers en onmiddellijk naar je favoriete muziek luisteren. Het optionele touchscreen met Windows 8 geeft je eenvoudige toegang tot alles wat je leuk vindt.

Meer info, modellen en bestellen:

SVF15N1S2ES: 15.5" MultiFlip i5-processor
SVF13N1L2ES: 13.3" MultiFlip i5-processor
SVF13N1X2ES: 13.3" MultiFlip i7-processor
Een filmpje
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify