23Jun2022

PRIMEUR: Sony HT-A9 360° Spatial Dolby Atmos Home Theatre-systeem

Sony HT-A9
HT-A9
Sony bracht een nieuw geluidssysteem uit. Dit keer gaat het niet om een soundbar, maar om een set van vier losse cilinderboxen die het geluid van een soundbar doet verbleken. Benieuwd naar dit fantastische geluid? Kom en laat u verbazen in onze demo-kamer.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

27Mei2017

Review: Sony UBP-X800 Ultra HD Blu-ray speler

Sony heeft al een hele tijd 4K Ultra HD tv’s in het assortiment, maar een Ultra HD Blu-ray speler ontbrak nog. Daar komt dit jaar verandering in want de Japanse fabrikant heeft in januari de UBP-X800 aangekondigd. Inmiddels ligt dit model in de Nederlandse winkels en wij hebben de speler de afgelopen weken aan een uitgebreide test onderworpen. Bron: homecinemamagazine.nl


Deel dit artikel

16Maa2017

Zo geniet je thuis van bioscoopgeluid.

70 tot 80 procent van een kijkervaring wordt bepaald door het geluid. Je hebt dat niet echt door omdat je het niet kunt zien. Welk Home Theatre-audiosysteem past bij jou?  


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Maa2017

Sony soundbars in compacte uitvoering

Sony lanceert een nieuwe serie soundbars in een erg compacte vormgegeving met bijhorende subwoofer. Het geluid wordt verbeterd dankzij S-Force PRO Front Surround, waarmee filmgeluiden meer tot leven komen.


Lees meer  reacties
Deel dit artikel

24Maa2016

Sony HT-RT5 Wireless Sound Bar

Nu in demo in Xperience Center Brugge: Sony’s nieuwste Sound Bar biedt een krachtige thuisbioscoopervaring. De Sony Sound Bar zorgt voor kamer vullende audio uit zes speakers, handige online muziekdiensten en geen gedoe met kabels.
Lees meer  reacties
Deel dit artikel

01Dec2013

Home Cinema & Blu-ray prijzen & promotiesDeel dit artikel

16Okt2014

Proef onze Home Cinema!

Wist u dat Xperience Center beschikt over een knusse home-cinema kamer?  Een Full-HD 3D beamer projecteert op een strak 104" matwit doek. En uiteraard mag het geluid niet ontbreken: heldere Hi-Fi klanken uit verschillende Canton-luidsprekers aangestuurd door surround-versterkers van Sony en Onkyo.
Geprikkeld? Kom langs of maak een afspraak (kan ook na winkeluren) voor een vrijblijvende demo: 050/30.06.49
Deel dit artikel

17Mei2014

Sony 2014 receivers STR-DN1050 en STR-DN850

We kregen gisteren 2 nieuwe Sony AV receivers STR-DN1050 en STR-DN850, beide uitgerust met ondersteuning voor hoge resolutie audio.
Sony zet dit jaar vol in op high-res audio, muziek met een hogere kwaliteit en meer detail.

Lees meer  reacties
Deel dit artikel

16Okt2012

Review: Sony BDP-S790 3D Blu-ray speler

Sony heeft dit jaar heel wat nieuwe producten gelanceerd, waaronder onlangs de nieuwe high-end HX950 serie. Om deze geavanceerde TV’s aan te sturen met hoge kwaliteit content heb je natuurlijk een Blu-ray speler nodig. Deze keer kijken we naar het high-end model, de BDP-S790.
Lees meer  reacties
Deel dit artikelRadiospot
Radiospot
Tags


Officieel agent van

Unify
Unify