24Maa2016

Sony HT-RT5 Wireless Sound BarSony draadloze Sound Bar 

Sony’s nieuwste Sound Bar biedt een krachtige thuisbioscoopervaring. De Sony Sound Bar zorgt voor kamer vullende audio uit zes speakers, handige online muziekdiensten en geen gedoe met kabels. De Sony HT-RT5 maakt iets bijzonders van uw filmavondjes en feestjes, maar ook van uw dagelijkse luistermomenten. Dankzij het vermogen van 550W dynamisch multi-kanaals geluid hoort - en voelt - de luisteraar elk detail in de concertzaal en elke explosie op het scherm. Met Wireless Multi-Room kunnen gebruikers overal in huis naar muziek luisteren. Gebruik telefoon of tablet als afstandsbediening met de handige Sony SongPal-app. De Sony HT-RT5 kan eenvoudig gecombineerd worden met andere compatibele draadloze speakers.

  • Slanke, compacte HT-RT5 Sound Bar met draadloze speakers aan de achterzijde en een subwoofer
  • 550W onvervalste 5,1-kanaals surround sound
  • Stream onlinemuziek vanaf je mobiele toestel met Google Cast™ en Spotify Connect™
  • Geniet overal in huis draadloos van muziek met SongPal Link™


 

Sony HT-RT5 Sound Bar

De slanke, stijlvolle 3-kanaals Sound Bar is onopvallend voor de tv of aan de muur te plaatsen. De hoofdunit omvat een speciale center speaker voor heldere dialogen en goed geluid, ongeacht het volume. Daarnaast zijn er twee draadloze achter speakers plus een aparte draadloze subwoofer. De installatie is eenvoudig doordat elke extra speaker automatisch verbinding maakt. Kabeltjes zijn hierdoor niet nodig. Het systeem is tevens uitgerust met een microfoon. Zo is de akoestiek van de ruimte te testen met Digital Cinema Auto Calibration DX. Door het bepalen van de juiste locatie van de speakers wordt het optimale geluidsniveau gegenereerd. Geniet van 5.1 kanaal kamer vullende audio met een stevige bas, om zo helemaal op te gaan in de actie. De huidige Hi-res geluidsformaten komen perfect tot hun recht met dit systeem, met ondersteuning voor HD Audiobronnen zoals DTS-HD en Dolby True HD. 

Sony Wireless Sound Bar

Met dit systeem krijgt de luisteraar toegang tot een enorme keuze aan online muziek via Spotify Connect en ruim 100 andere muziekdiensten, zoals Deezer, TuneIn en Google Play Music. Met Google Cast is online muziek en internetradio probleemloos van een mobiele toestel naar de speakers te casten. Bij het aanraken van het Cast-pictogram wordt het geluid draadloos van de smartphone of tablet naar de Sound Bar overgebracht. De verschillende geluidsmodi passen zich automatisch aan aan wat er op het scherm gebeurt. De Voetbalstand maakt gebruik van de akoestiek van het Morumbi Stadion in Brazilië; 9,1-k Cinema Studio brengt het befaamde Cary Grant Theater van Sony Pictures Studios in LA bij de kijker thuis; Digital Music Arena biedt de live-akoestiek van de O2 Arena in Londen. 

Sony HT-RT5 prijs

Met One-Touch Listening via NFC (Near Field Communication) kunnen gebruikers dankzij bluetooth met een enkele druk op smartphone of tablet kristalhelder geluid met scherpe hoge tonen en volle bassen streamen. De LDAC-technologie van Sony brengt drie keer zoveel audiogegevens over dan standaard bluetooth-verbindingen. Het resultaat is een schitterend, gedetailleerd geluid. De nieuwe HT-RT5 Sound Bar van Sony heeft een advies verkoop prijs van €800,- inclusief BTW.


Sony Sound Bar HT-RT5Tags: audio - home cinema -